Uma Coin nedir?

UMA platformunun yerel kripto para birimi olan Uma Coin nedir? Uma Coin hakkında merak edilen temel konuları derledik...

Uma Coin nedir?

Uma Coin, diğer kripto para birimlerine akıllı sözleşme oluşturarak destek sağlar. Uma Platformu kripto para yatırımcılarına ekonomik garantiler ve coin ödülleri vadeder ve işlemler Uma Coin üzerinden yürütülür. 

Tarafların kendi aralarında isteklerine paralel olarak sözleşme imzalamalarına imkan tanıyan Uma Coin, kötü niyetli dijital korsanların önüne geçilmesi için de Veri Doğrulama Mekanizmasını kullanır.

Hart Lambur ve Allison Lu tarafından kurulan Uma Platformu ve Uma Coin, hâlâ yönetilmektedir.

Toplam arzı 105.157.062 Uma olan Uma Coin'in şu an için arz edilen miktarı 63.724.409 adettir. Milyarlarca Uma arzının olmaması ve sınırlı sayıda arz edileceğinin açıklanması nedeniyle yatırımcılar tarafından ilgi görür.

Uma Coin kaç TL?

Uma Coin 190.50 TL'ye yakın düzeyden işlem görmektedir.

Uma Coin özelliği nedir?

Uma yani Universal Market Access, Ethereum üzerinde sentetik ve yapısal token üretmek amacıyla tasarlanmıştır. Üretilen yapay coin ve tokenler Ethereum blockchain üzerinde çalışmaktadır fakat Ethereum ile eşdeğer değildir. 

Uma Coin güvenli mi?

Uzun zamandır popüler olan pek çok kripto para borsasında işlem gören Uma Coin güvenilir olduğunu kanıtlamış ve birçok yatırımcı tarafından da yatırım aracı olarak kullanmaya başlanmıştır. Ethereum altyapısıyla kurulan Uma Coin'in güvenilir olduğunu söyleyebiliriz.

Uma Coin nasıl alınır?

Uma Coin pek çok kripto para borsasında işlem görmektedir. Binance, Pionex, ZT, OKEx gibi platformlarda işlem görmekle beraber BTCTurk ve Paribu gibi yerel kripto para borsalarında bulunmamaktadır. Uma Coin almak isteyen yatırımcılar Binance üzerinden kolaylıkla satın alma ve satış yapma işlemi gerçekleştirebilirler.

Etiketler