Twitter CEO'su Jack Dorsey: Bitcoin herkes içindir!

Twitter CEO’su Jack Dorsey, yine CEO’su olduğu bir başka şirket olan ödeme platformu Square’in bir Bitcoin donanım cüzdanı üretmek istediğini açıkladı.

Twitter CEO'su Jack Dorsey: Bitcoin herkes içindir!

Twitter CEO'su Jack Dorsey'in sahip olduğu Square'nin bir Bitcoin donanım cüzdanı üretmek için gerekli girişimlere başlanacağı açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Mobil uygulamalara özel üretilmesi planan uygulama, herkes tarafından ulaşılabilir olma ve hızlı olmak gibi ana hedeflere sahip. Jack Dorsey '' Belki de Google ve  Apple izinlerine gerek kalmadan çalışabilen bir sistem hayal ediyoruz. Ya sen? '' dedi.

Twitterdan bir twit serisi yazan Dorsey seride şu cümleleri kullandı:

Bitcoin herkes içindir. Bizim için, küresel piyasaya saklama olmadan yaratılmış bir çözüm sunmak çok önemli… Bizim buralara gelmemizi sağlayan herkese çok teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz. Peki bir sonraki 100 milyon kişiye saklama ile uğraşmayacakları bir çözüm getirmenin önündeki engeller nelerdir?

 Anahtar yoksa, peynir de yok’ Bitcoin almak için kullandığınız borsa, muhtemelen iyi niyetle güvenliğinize önem veriyor olabilir. Ancak bazı durumlarda ‘saklama’nın, borç senedi olduğu gerçeği de ortaya çıkabilir. Bitcoin’inizi saklamak ve güvenliği sağlamak karışık bir konudur. Buradaki 1 numaralı problem nedir?

Saklamanın anlamı ‘ya hep ya hiç’ değildir. Saklamayı muhtemelen ‘desteklenmiş kişisel saklama’ olarak basitleştirebiliriz. Desteklenme için harika bir ürün tasarımı gereklidir: Olabildiğince az kurulum süresi, mevcut cihazlara güvenebilme ve uçtan uca güvenlik. Bu tür destekli çözümler hakkında ne şekilde düşünmeliyiz?

Açıklamalarına devam eden Jack Dorsey haberin yapıldığı TSİ 21:15 sularında birazdan herkesi çıldırtacak bir haber paylaşacağını tüm dünyada canlı yayınlanan Bitcoin konferansında vereceğini belirtti.

Birçok büyük yatırımcı ve kurumsal firmanın konuşmalar yaptığı konferansta hali hazırda yatırımcıları heyecanlandıracak bir açıklama henüz yapılmadı.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler