Türünün ilk örneği 2022'nin sonunda yayınlanacak olan play2earn oyunları

Play2earn oyun, oyun ve blok zinciri endüstrisinde bir sonraki büyük sınır olarak tanımlanıyor. Bugün birçok oyun mevcut. Ancak çoğu heyecan hala geliştirilmekte olan projeleri çevreliyor.

Türünün ilk örneği 2022'nin sonunda yayınlanacak olan play2earn oyunları

Play2earn oyun, oyun ve blok zinciri endüstrisinde bir sonraki büyük sınır olarak tanımlanıyor. Bugün birçok oyun mevcut. Ancak çoğu heyecan hala geliştirilmekte olan projeleri çevreliyor. Aşağıdaki projeler partiye yeni ve benzersiz bir kokteyl getirerek endüstrinin ana akım cazibesini daha da artırıyor. 

Apeiron (Tanrı Oyunu)

İlk blockchain play2earn tanrı oyununun 2022'nin sonlarına doğru piyasaya sürülmesi planlanıyor. Apeiron, çeşitli oyun mekaniklerini - kart savaşı, simülasyon ve roguelike öğeleri - sadece çarpıcı görünmekle kalmayan, aynı zamanda tüm ödüller sunan çekici bir kullanıcı deneyiminde birleştiriyor. Oyuncular, oyun içi Godling'lerinin mucizeler gerçekleştirdiğini, medeniyetlerinin geliştiğini aktarıyor. Bunun yanı sıra oyuncular; yeni ve benzersiz gezegen NFT'leri yaratmak için Göksel Kavuşumu'nu izlerken bir başarı duygusu hissedeceklerini aktarıyor. 

Apeiron'un birincil çekişi, tanrı oyununun çeşitli oyun özellikleridir. Eşsiz bir biyoma sahip bir gezegenden sorumlu olmak kağıt üzerinde göründüğünden çok daha zordur. PvE Dünya Keşfi yönü, bir Avatar ve onların Dood kahramanı Havarileri aracılığıyla zindanları keşfetmeleridir. Daha sonrasında bulmacaları çözerek ve gezegenin birçok gizemini ve harikasını ortaya çıkararak ana gezegene derin bir dalış sağlar. 

Türünün ilk örneği 2022'nin sonunda yayınlanacak olan play2earn oyunları
Son olarak, oyuncuların; PvP ve Galaxy vs. Galaxy dövüşü oyun alanları bulunuyor. Oyuncular, Dünya Patronlarını alt etmek için tek başına rekabete dayalı dereceli merdiven oyunu veya işbirlikçi İttifaklar aracılığıyla birbirleriyle etkileşime girebildiğinden, bu ikinci yön benzersizdir. Tamamen tükenmiş gezegenlerin gelişmemiş bir yer olarak yeniden doğmasını sağlayan Armageddon mekaniği ile birleştiğinde, oyuncular için keşfedilecek çok şey bulunuyor. Armageddon'a katılmak, oyun içi karakterleri kalıcı ilerleme yoluyla yükseltmek için önemli miktarda Soul Gems veriliyor.  


Ekip kısa süre öne bir mini Lonca Savaşı yürüttüğü için Apeiron'a olan genel ilgi artıyor . Öyle ki etkinliğe Clout Gaming, YGG SEA, Guild 22, Dynamic Crypto Gaming, Avocado Guild ve diğer pek çok kişi katıldı. 


Banger Games (Play2Earn Altyapısı)

Her blockchain ve play2earn oyun başlığının kendi para birimi, NFT'leri ve varlıkları bulunuyor. Banger Games bu para birimlerini küresel bir oyun ekonomisinde birleştirmeyi hedefliyor. Merkezi olmayan Play2Earn araçlarının seçimi sayesinde geliştiriciler, oyunlarının üstüne ikinci bir katman ekleyebiliyor. Bu, blockchain oyunları için de geçerli. Aynı zamanda CS:GO, DOTA 2, Call of Duty ve diğer rekabetçi oyunlar dahil olmak üzere ana akım AAA oyunları için de geçerli sayılıyor. 


Banger Games, herkese bol eğlence fırsatları sunmayı hedefliyor. Oyuncular, içerik üreticileri, geliştiriciler ve yayıncılar Banger Games başlığı altında hedeflerine ulaşım sağlayabiliyorlar. Bunların yanı sıra büyüyen tutkulu oyunculardan oluşan küresel bir topluluğa erişebiliyorlar. Ayrıca oyuncular, SMART Turnuvalar, Battle Pass, oyun içi hedefler ve P2P bulut oyunları aracılığıyla becerilerini geliştirebilirler. Bu fırsatlara katılım, saygın markalar ve etkileyiciler tarafından sağlanan NFT'leri, Banger Coin'leri ve diğer ödülleri ödüllendiriliyorlar. 
Ayrıca, Banger Ganes tarafından sağlanan araçlar, eşantiyonlar, ücretsiz oyun fırsatları, oyuncuları elde tutmak için oyun içi objektif sistemler ve IBM teknolojisi tarafından desteklenen özel bir hile karşıtı istemci için NFT madenciliği sağlıyor. Ek olarak, yayıncıları, içerik oluşturucuları ve turnuvaları izlemekten hoşlanan izleyiciler, Watch2earn mekaniklerinden yararlanabilir, oyun içi aksiyonu ve oyuncuları vb. destekleyebilirler. 

Infinity Skies (Sky Island Kingdom Sandbox)

Infinity Skies’ın başlangıcı prestijli bir kale inşa ederken, onu benzersiz NFT dekorasyonları, görünümleri ve yapı bileşenleri ile temalandırmaktır. Oyuncular, kalelerini inşa edebilecekleri gökyüzündeki adalarına sahip olurlar. Ek olarak, oyuncular diğer kaleleri ziyaret edip, bir tur atabilecekleri için oyun yüksek sosyal etkileşime sahiptir. Bu tür ziyaretler, kalelerini farklı bir şekilde tasarlamaları veya nadir bulunan dekorasyonlar ve görünümler aracılığıyla en iyi rakiplerini denemeleri için onlara ilham verebilir. 


Sandbox oyunu, kale inşa süreci için yalnızca takas edilemeyen jetonlara dayanır. Tüm yapısal bileşenler, mobilyalar ve dekorasyonlar takas edilebilir. Bununla birlikte, inşa etme ve sosyalleşme, Infinity Skies'in dört önemli sütunundan sadece ikisidir. Oyuncular ayrıca maceralara - haydut-lite unsurlarla zorlu ve ödüllendirici zorluklara - ve Ticarete katılmaya teşvik edilir.

Türünün ilk örneği 2022'nin sonunda yayınlanacak olan play2earn oyunları
Infinity Skies'ın benzersiz bir yönü, NFT ödül sistemine bağlı olan prestij sistemidir. Tüm kaleler prestij puanları biriktirerek sahiplerinin nadir aylık ödüller kazanmalarını sağlar. Ayrıca oyuncular, kalelerinin görünürlüğünü artırmak için yetenekler düzenleyebilir ve katılanlara ödüller verebilir. Bu oyunda bulunabilecek çeşitli play2earn bileşenleri yer alıyor.
Infinity Skies'ın bir demo versiyonu yakın zamanda yayınlandı ve web sitesinden erişilebilir hale getirildi.


Merkezi Olmayan Oyunlar (Play2earn Poker)

Meta veri deposu play2earn mekanikleriyle buluştuğunda önümüzde muazzam fırsatlar sunuyor. ICE Poker, metaverse poker oyununun yaratıcıları olan Decentral Games, oyuncuların günlük zorlukları tamamlayarak; diğer oyunculara karşı rekabet ederek jeton kazanmalarını sağlar. Oyun içi ICE para birimi, oyuncu likiditesini teşvik eder ve kullanıcıların oyun içi öğeleri yükseltmesine olanak tanır. İkinci belirteç olan DG, ICE Giyilebilirleri etkinleştirmek ve yükseltmek için kullanılır. 


Tüm oyun içi Giyilebilir Ürünler, oyuncuların serbestçe satın alabileceği, takas edebileceği ve satabileceği NFT'lerdir. NFT'yi doğrudan satın almak veya delegasyon yoluyla kullanmak mümkündür. Bu, kazançların öğe sahibiyle paylaşıldığı bir çözümdür. Ayrıca, oyunun poker oynamanın ötesinde, yeni Giyilebilirler basmak, ICE'nin diğer oyunculara satması için madencilik yapmak ve Decentral Games ekosistem ücret paylaşımına katılım için xDG yönetişim belirteçleri kazanmak dahil olmak üzere sayısız kazanç mekaniği bulunuyor. 
Oyun, her türden oyuncuyu - ve onların avatarlarını - eğlenceli ve rekabetçi bir ortama sokan çok etkileşimli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular Avatarlarını özelleştirebildikçe, bazı benzersiz kıyafetler ve Giyilebilir kombinasyonlarla karşılaşabiliyorsunuz. Ayrıca, Decentral Games, tüm Decentraland kullanıcılarının %50'sinden fazlasına katkıda bulunduğu için Metaverse'de sağlam bir itibar kazandı.


Atari, Amnesia Ibiza vb. ile olan stratejik ortaklıkları ve sanal araziye sahip olan, yöneten ve bunlardan para kazanan ilk DAO olması, takımın play2earn endüstri dikeyindeki konumunu daha da güçlendiriyor.


Ter (Taşı-Kazan)

Play2earn mekanikleri ile insanların daha sağlıklı bir yaşam tarzı yaşamalarını sağlamak arasında muazzam bir örtüşme var. Kazanmak için hareket olarak bilinen konsept, çeşitli Metaverse ve Web3 projelerini doğurdu. Ter, insanların daha iyi sağlık elde etmesine, daha zengin bir gezegene yol açmasına ve genel zihinsel sağlığı iyileştirmesine yardımcı olmak için hareketi ödüllendirmeyi amaçlar. Ayrıca, ilk yatırım gereksinimi veya riski olmadan herkesin katılabileceği bir ekosistemdir. Tek gereken, yürümeye veya koşmaya başlamak ve uygulamayı mobil cihazınıza indirmek için doğru zihniyettir.


Sweat, Web2 uygulaması Sweatcoin aracılığıyla harekete değer katmayı amaçlıyor. Bu uygulama, Web3 belirteci ve yerel Sweat Cüzdan uygulaması da dahil olmak üzere daha kapsamlı bir Ter Ekonomisinin parçası haline geldi. Her şeyi ayarlamak basit. Hemen Ter kazanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, daha sağlıklı bir yaşam tarzına başlamak ve genel yürüyüş aktivitelerini artırmak için asla geç değildir.


Sweatcoin, Sağlık ve Fitness segmentindeki indirmeler açısından 2022'nin en üst sıradaki sağlık ve fitness uygulamasıdır. Bu ekosisteme olan yoğun ilgiyi doğrulamaktadır. Ayrıca, uygulama içi pazar, yalnızca 2022'nin ilk çeyreğinde kullanıcı Sweatcoin'leri için 70 milyon dolarlık değer alışverişini kolaylaştırdı. 100 milyondan fazla indirme ile Ter Ekonomisi, dünya çapında en hızlı büyüyen play2earn ekosistemlerinden biridir. Buna ek olarak, Sweatcoin kullanıcıları, Sweat Cüzdan'ın piyasaya sürülmesi beklentisiyle şimdiden 11 milyon Web3 cüzdanı açtılar ve bu da onu tarihteki en büyük Web2-Web3 rampası olacak şekilde ayarladı.


 

Etiketler