Jump.trade, 22 Nisan'da P2E Cricket Game NFT Drop'u başlatacak

Uluslararası oyun NFT pazarı Jump.trade ( GuardianLink tarafından tanıtıldı ), NFT kriket oyunu 'Meta Cricket League'in (MCL) bir parçası olarak gösterilecek özel kriket oyunu NFT'lerini ve dijital kriket koleksiyonlarını duyurdu.

Jump.trade, 22 Nisan'da P2E Cricket Game NFT Drop'u başlatacak

Süper Yağma Kriket NFT Düşüşü

NFT düşüşü 22 Nisan 2022'de yayınlanacak ve Super Loot NFT'leri şeklinde ilk satın alma imkânı sunacak. NFT'ler ya bir dizi metaverse kriket oyuncusu veya oyunun en büyük efsanelerinden bazıları tarafından imzalanmış metaverse oyuncuları ve kimliği doğrulanmış dijital Kriket NFT'lerinin bir kombinasyonu olabilir.

Jump.trade, MCL'yi tanıtarak, yeni ve heyecan verici P2E fırsatları getirerek bir kriket NFT oyununu başlatan ilk uluslararası oyun pazarı haline geldi. Bu, oyuncuların bu oyunda harcadıkları zaman ve emekten para kazanabilecekleri anlamına gelecektir. Oyuncular MCL oynayarak diğer oyunculara meydan okuyarak nakit ödüller ve diğer kripto ödülleri kazanabilirler.

GuardianLink'in Kurucu Ortağı ve COO'su Bay Kameshwaran Elangovan şunları söyledi;

"Bu NFT düşüşü ve oyunla, sadece P2E NFT oyunları için değil, aynı zamanda kriket algısı için de büyük bir dönüm noktası bekliyoruz"

NFT Hazine Kutusu

25 dolar olarak fiyatlandırılan Süper Yağma, Katılımcılara aşağıdaki 2 kategoriden herhangi birine ait NFT'lere sahip olma güvencesi verir:

·         Metaverse Kriket Takımı Oyuncuları NFT

·         Aynı + Doğrulanmış İmzalı Dijital Kriket Efsaneleri NFT'leri.

Katılımın büyüklüğünü artırmak ve katılımcılar için bir teşvik göstergesi olarak Jump.trade, beş veya daha fazla Süper Yağma NFT'sine sahip koleksiyoncular için Hazine Kutusu'nu da tanıttı. Katılımcılar, sahip oldukları her beş NFT için bir Hazine Kutusu açabilir. Hazine Kutusu ödüllerinin toplam değerinin toplam değerinin kabaca 52.000 USD olduğu belirtiliyor.

Fayda ve Satılabilirlik

Jump.trade , NFT'lerinin fayda ve takas edilebilirliğin bir kombinasyonu olduğunu belirtir. Oyuncular oyunlarından para kazanabilir ve sıralamalarda ilerlerken ve liderlik tablosunda yükselirken teşviklerin kilidini açabilir. Ayrıca dijital varlıkları için gerçek dünya yararları elde edebilirler.

Jump.trade, açık pazarda yüksek bir değer elde etmek için özgün, imzalı dijital Kriket NFT'lerini bekliyor. Değeri ne olursa olsun, NFT'lerin kendileri, oyuncuların katıldığı her oyunda onları daha değerli kılmak için tasarlanmış deneyim kazanır. MCL ekosistemi topluluk merkezli olacak şekilde tasarlanmıştır ve sonunda kullanıcıların eline geçecektir. oyunun geleceğine karar vermeye geliyor.

Drop'a Nasıl Katılabilirsiniz?

Katılımcılar 22 Nisan günü saat 17:00 IST'de Jump.trade Super Loot Cricket NFT düşüşüne erişebilecekler. GuardianLink cüzdanı artık kullanıcıların onlara para yüklemesi için açık, böylece NFT damlalarına bırakma gününde herhangi bir güçlük çekmeden erişebilirler.

Jump.trade hakkında

Jump.trade, GuardianLink tarafından duyurulan ve oyun ve uluslararası markaların NFT'lerine odaklanan yeni bir NFT pazarıdır. Bu D2C platformu, kökleri 2016'dan beri Blockchain dünyasına gömülü olan NFT Technologies'in öncüsü ve yenilikçisi GuardianLink tarafından desteklenmektedir.

Guardianlink.io hakkında

GuardianLink, Amitabh Bachchan (54 dakikada tükendi) ve Stan Lee'nin Chakra (1 dakikadan kısa sürede tükendi) gibi milyonlarca dolara satılan birçok başarılı NFT koleksiyonunun arkasındaki yüz. Jump.trade kısa süre önce, gerçek dünya kriketinin heyecanını Web3 oyun alanına getiren Meta Cricket League adlı ilk oyununu duyurdu.

Yorumlar