Turkcell, Metaverse de mağaza açıyor

Metaverse'nin gelişen dünyasından faydalanan bir şirkette Turkcell oldu. Turkcell, Metaverse'de mağaza açıyor.

Turkcell, Metaverse de mağaza açıyor

Dünyanın gelişen teknolojisi olan Metaverse'de pek çok şirket hizmet vermek için kolları sıvamış durumda. Büyük şirketler arasında yer alan Turkcell, Metaverse de mağaza açıyor! Turkcell, Metaverse mağazası için çalışmalarına başladı. 

Her daim dijital servislere yaptığı yaptırımlarla ön plana çıkan Turkcell, özellikle e-ticaret pazarına kadar pek çok alanda karşımıza çıkmaktadır. Son zamanların trendi olan Metaverse evreninde de boy gösterecek. Metaverse mağazasının sanal ortamdaki açılışına, sanal kimliği temsil eden avantajlarla katılım sağlayabilecek. 

Turkcell Kalitesi Sanal Dünyada! 

Turkcell, Metaverse de mağaza açıyor - Resim : 1

Teknolojinin giderek gelişim göstermesiyle beraber Metaverse de gelişmeye başladı. Dijitalleşmenin hemen her alanda olmazsa olmaz olduğuna dikkat çeken Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özal konuyla ilgili: 

“Türkiye’de ilklerin öncüsü Turkcell olarak, mağazacılıkta da doğru yerde ve doğru zamanda müşterilerimize ulaşabilmek amacıyla her ortamda bulunmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda yenilikçi bakış açımızla Metaverse’de de yer alacağız. Turkcell kalitesini ve güvenini sanal dünyaya da taşıyarak, burada müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.”

 Mağazanın dışında Turkcell, teknoloji zirvelerini de Metaverse evrenine taşıyarak sanal etkinliklerde de bir araya gelmeyi hedeflemektedir. Bu konuda hazırlıklarına başlamış olan Turkcell, Metaverse ile ilgili gereken alt yapı tamamlandıktan sonra müşterileriyle sanal evrende buluşmayı bekliyor. 

Etiketler