Shiba Inu da Metaverse arazi satışları başlıyor

Shiba Inu'da Metaverse arazi satışları başlıyor. Kripto para piyasası bir süredir düşük seyrederken kısa süre içerisinde toplanmasının ardından yükselen kripto paralardan biri de Shiba Inu oldu.

Shiba Inu da Metaverse arazi satışları başlıyor

Kripto para piyasası bir süredir düşük seyrederken kısa süre içerisinde toplanmasının ardından yükselen kripto paralardan biri de Shiba Inu oldu. Shiba Inu'da Metaverse arazi satışlarına başlıyor! Shiba Inu tarafından yapılan açıklamayla beraber Decentraland ve Sandbox gibi arazi satışlarına başlayacağı belirlendi. 

2 hafta önce kadar Shiberse adı verilen metaverse projesini açıklayan Shiba tokenden bir açıklama geldi. Popüler kripto para resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Shiba Inu'da arazi satışlarının kısa süre sonra başlayacağına değinildi.

Shiba Metaverse arazi satışları başladı! 

Shiba Metaverse arazi satışları başlıyor

Bildiğiniz gibi Metaverse, son zamanlarda ciddi büyüme kaydetti. Metaverse platformunun 2020 yılında barındırdığı değer 478 milyar dolardı. Shiba, Metaverse platformuna Shiberse adıyla giriş yaptı. Metaverse projesinin adı henüz açıklanmasa da bu ay netleşecektir. Decentrland ve Sandbox gibi platformda bu alandaki potansiyeli oldukça büyük. 

Shiba Lands'in açıklanmasından mutluluk duyduklarını açıklayan şirket tarafından yapılan açıklamada araziler alımla ve açık artırmayla kısa süre içerisinde satışa açılacak. Arazi satışları için sıralı bir sistem kurduklarını açıklayan Shiba, metaversede ki satışlarını kısa süre içerisinde açacaklarını belirledi. 

Leash sahipleri öncelikli olacak! 

Shiba Inu, metaverse de arazi satışlarında Leash sahiplerinin öncelikli olma hakkını elde edebilecek ve ilk satış aşamasına da katılacaklar. Leash sahiplerini koruma altına almak için fiyatın anlık düşmesini önleyecek sistem geliştirdikleri açıklandı. Aynı zamanda araziler satın aldığında başka avantajlarda sağlayacağı belirlendi. 

Shiba'nın resmi twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada: 

Shiba Inu da Metaverse arazi satışları başlıyor - Resim : 3