Türk şirket dev ortaklık sürecine hazırlanıyor! Huobi ve Binance, Bitci'ye talip

Bitci’ye iki kripto devinden talip var. 2018 yılında kurulan şirketi satın almak isteyen sektörün devleri, şirket yetkilileri ile satın alma işlemi için anlaşmak üzere! İşte ortalığı sarsacak haberin detayları…

Türk şirket dev ortaklık sürecine hazırlanıyor! Huobi ve Binance, Bitci'ye talip

Kripto para borsaları her geçen gün büyümeye ve hacimlerini genişletmeye devam ediyor. Dünyanın en büyük Kripto para borsalarından olan Binance ve Huobi, Bitci.com’u satın almak ya da ortaklık kurmak için görüşmeler yapmaya devam ediyor. Henüz herhangi bir sonuca varılmadığı söylentiler arasında.

Bitci’ye iki kripto devinden talip var. 

Binance ve Huobi, Bodrum merkezli Türk şirketine talip oldu. Her iki şirket de, satın alma ya da ortaklık üzerine görüşmeler yapmaya bir süredir devam ediyor. Bitci.com satın alınabilmesi için görüşmelerin ne zaman sona ereceği hakkında henüz detaylı bir bilgi söz konusu değil.

Gelen son bilgilere göre satın alma işlemleri için oldukça büyük miktarlar konuşuluyor. Eğer taraflar satın almada anlaşılamazsa ortaklık ihtimali de gündemde. Ancak bununla alakalı net bir bilgi yok. Binance ve Huobi'nin ilk hedefi şirketi satın almak. Bu nedenle öncelikli olarak şirketi satın alma için görüşmeler gerçekleştiriliyor.

Binance ve Huobi, şirketi satın alabilmek için gelecek dönemlerde tekliflerini sunacaklar. Eğer anlaşma sağlanamaz ise ortaklık içinde teklif verilecek. Bitci.com ise bu ilgiden oldukça memnun. 2018 yılında kurulan şirket büyümesi hızlı bir şekilde devam ediyor. Bitci.com günümüzde 1.2 Milyar Lira işlem hacmine sahip.

BTC/TRY Bitcoin Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 2151493.95
Satış 2152474.25
Değişim -11786.25%
Son Değer 2151984.1
En yüksek 2182111.74
En düşük 2151529.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler