Tüm kadınlara müjde! Türk Telekom’dan hibe desteği…

Girişimci kadınlar için sunulan Dijitalde Hayat Kolay projesinde başarılı olan kişilere verilen hibe desteğinden faydalanmak için siz de elinizi çabuk tutun.

Tüm kadınlara müjde! Türk Telekom’dan hibe desteği…

Türkiye genelinde girişimci olan kadınlara verilen hibelerin ardı arkası kesilmiyor. Bir hibe de Türk Telekom’dan geldi. Girişimci kadınlar için sunulan Dijitalde Hayat Kolay projesinde başarılı olan kişilere verilen hibe desteğinden faydalanmak için siz de elinizi çabuk tutun.

Türk Telekom tarafından verilen müjdeyle girişimci kadınlara dijital okuryazarlık ve dijital pazarlama konularında eğitim fırsatını sunduğu Dijitalde Hayat Kolay projesine başvurular ve hibe başvuru dönemi başladı.

Dijitalde Hayat Kolay!

Türk Telekom Hibe

81 ilde 10 bin kadına yıl sonuna kadar eğitim verilmesini planlayan Türk Telekom tarafından başarılı olan katılımcılara mentorluk ve hibe desteği verilecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birlirği, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Habitat Derneği ortaklığıyla yürütülen bu projede okuryazarlık ve dijital pazarlama eğitimi alan kadınlara destek verilmesi amaçlanmaktadır. Dijital pazarlama eğitimi ve pazarlama odaklı düşünme eğitimine katıladak hibe almaya hak kazanan girişimci kadınlar, ilk elemeyi geçtikten sonra 20 katılımcı, 2 hafta sürecek olan İşletme ve Marka Geliştirme Eğitimlerine katılabilecek. En son gerçekleştirilen final sınavında başarılı olan 10 kadına iş geliştirme hibesi verilecek.

Hibe desteği başvuruları ne zaman?

Dijitalde Hayat Kolay projesinin 10 bin kadına eğitim vermesi planlanıyor. Projenin son başvuru tarihi de 15 Ekim tarihi olarak belirlenirken, kayıtlar www.turkiyeyedeger.com.tr adresine e-posta gönderilerek yapılmaktadır. Siz de girişimci bir kadınsanız bu adres üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek başarılı olduğunuz takdirde final sınavından sonra iş geliştirme hibesi alabilecek.