Son dakika! Benzin, zama doymak bilmiyor!

Araç sahiplerini üzen haber geldi. Dün motorine yapılan zamdan sonra benzine de zam beklendiği iddiaları yayılmaya başladı.

Son dakika! Benzin, zama doymak bilmiyor!

Dolar kurunda yaşanan yükseliş hemen her şeyi etkilemiş durumda. Sektörün güvenilir kaynaklarından alınan son bilgiye göre benzine pazartesiden itibaren 80 kuruşluk zam yapılacağı öğrenildi.

Dün motorine gelen zamdan sonra sürücülerin canı biraz sıkılsa da benzine gelecek zam haberinden sonra tam anlamıyla canları sıkılacak desek yeridir. Firmadan firmaya ve şehirden şehre göre değişen benzin fiyatlarına bir yıl içinde gelen zam araç sahiplerinin arabalarını satmasına neden olsa da bir süre sonra alıştıklarını söylesek daha doğru olur.

Benzine zam

Güncel benzin ve motorin fiyatları

20 Ağustos 2022 günü İstanbul’da benzin fiyatı 20,34 TL olurken, motorin fiyatı 25,03 TL, Ankara’da benzin fiyatı 20,45 TL olurken motorin fiyatı 25,12 TL, İzmir’de benzin fiyatı 20,45 TL olurken motorin fiyatı ise 25,13 TL olarak göze çarpıyor.

Eğer benzine tahmin edildiği gibi zam gelirse İstanbul’da benzin fiyatı 21,14 TL, Ankara’da 21,25 TL, İzmir’de ise 21,25 TL’ye yükselecek.