TUKAS hisse analizi ve hedef fiyatı

TUKAS hissesi ile ilgili yüksek volatilitesi ile birlikte birçok yatırımcıya TUKAS hissesi alınır mı? sorusunu sıkça sorduruyor. Soruların yanıtını almak için gelin raporumuzu hep birlikte inceleyelim.

TUKAS hisse analizi ve hedef fiyatı

TUKAS Hisse Yorum

18.88 TL zirvesinden bir hayli çok uzak olmasıyla birlikte orta vade yatırımcılarının çok fazla TUKAS hissesi ne olacak? sorusunu sormasına neden oluyor. Bununla birlikte hisse fiyatlarında yaşanan sert git-gel durumları yatırımcı güvenini sarsmaya devam ediyor. Bu git-gel yapısı derinleştikçe yatırımcı güruhu ikiye ayrılıyor;

1- Volatiliteyi yüksek kar olarak görüp işlem artıranlar

2- Volatiliteyi riskli ve güvensiz bulup TUKAS hissesinde işlem yapmayı bırakanlar.

TUKAS Hisse Bilançosu

2021 yılının 3 aylık bilançosunu geçtiğimiz haftalarda açıklayan TUKAS net kar olarak 83.537.012 TL kâr etmiştir.

TUKAS PD / DD ve F/K Oranları

TUHAS hissesinin piyasa değerinin defter değerine bölünmesi ile birlikte bulunan sonuç 3,37 iken F / K oranı ise 19,73'e denk geliyor. 

Canlı Tukas Fiyatı 34,28

TUKAS Hisse Hedef Fiyat

TUKAS hisse ile ilgili olarak analistlerin birden farklı yorumlarda bulunan analistlerin tüm yorumlarını bir araya getirip hissenin hedef fiyat analizini sizlerle buluşturduğumuz bu raporda yorumlar kısmından sizde bizlere TUKAS hissesi ile ilgili hedef fiyatlarınızı bildirmeyi unutmayın.

TUKAS Yükseliş Senaryosu: Tukaş hissesi ile ilgili olarak yorumlamalarda bulunan analistler yukarı yönlü hareketin devam edeceği düşüncesindeler gerekçe olarak ise gıda zincirinde üretimin pandemi ile birlikte yavaşladığı bu nedenle gıda fiyatlarındaki artışın daha fazla olacağı öngörüsünde olmaları. Bununla birlikte TUKAS hedef fiyat olarak eski tarihi zirvesi olan 17.94 bölgesine kadar yükselebileceğine inanıyorlar.

TUKAS Düşüş Senaryosu: Tukas düşüş senaryosu ile ilgili konuşan analistler hissede yatırımcıların çok fazla zarara uğratıldığını ve bu manüplatif hareketlerin yatırımcı güvenini tamamen ortadan kaldırdığını dile getiriyorlar. Kişi isimleri ile birlikte yükselen ve düşen hissede düşüşün devam edeceği ve 2 lira bölgesine kadar geri çekilebilmeler olacağı öngörülüyor.

TUKAS Hisse Grafik

tukas hisse grafik, tukas analizTUKAŞ Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş hisselerinde yaşanan büyük düşüşün ardından bir süre yatay bant etrafında küçük marjlarla hareket eden hisse Borsa İstanbul'un Kasım 2021 tarihinde başlayan enflasyon rallisine eşlik etmiş ama hisse Aralık 2021'in ortalarına doğru tekrar güç kaybetmeye başladı. Bununla birlikte yükselen kanalın ara direncini de kırdıktan sonra 7,53 TL fiyatına kadar geriledi.

TUKAS Hisse Teknik Direnç ve Destek 

Destek ve dirençler TUKAS hissesinde şöyle sıralanıyor,

Destekler: 7.41 - 7.06 - 6.55 
Dirençler: 7.68 - 8.31 - 9.01

TUKAS Hissesi Halka Arz süreci 2008 yılında tamamlanmış ve şirket 1994 tarihinden bu yana aktif sektör faaliyetlerine devam etmektedir.

TUKAS TUKAS GIDA SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 8.38
Satış 8.39
Değişim 0%
Son Değer 8.39
En yüksek 8.54
En düşük 8.34
Haftalık Değişim -0.2378%
Aylık Değişim 5.402%
Yıllık Değişim 22.8404%
Etiketler