Peker GYO, Düsseldorf iş birliği başlıyor!

Fortuna Düsseldorf ismi olarak dünya çapında tanınan Alman spor kulübü ile Peker GYO arasındaki anlaşma imzalandı.

Peker GYO, Düsseldorf iş birliği başlıyor!

Ülke içi basında ciddi yer bulan haberde, uzun vadeli kiralama seçeneği ile tamamlanan anlaşmaya göre Fortuna Kulübü, spor kompleksinin kiracısı olarak kalmaya devam edecek.

Üç kat üzerine kurulu bulunan ve yaklaşık 6 bin 300 metrekarelik bir dev alana sahip kompleks sayesinde, tüm yaş gruplarından futbolcular için tasarlanan alanlar ilk defa tek çatı altına toplanmış olacak.

Mevcut şartlar altında 2 ayrı ofisi 2 ayrı merkezi olan Fortuna Düsseldorf takımının bu işbirliği ve kiracılık konsepti ile birlikte tüm merkezleri, idman sahaları, toplantı salonları ve restoranları tek alan içerisine inşa edilmiş olacak

Peker Holding Almanya Genel Müdürü Murat Beyazyüz, “Bu proje kulübün vizyonunu tüm kesimler için daha da somut hale getirdi" dedi. Fortuna CEO’su Thomas Röttgermann isePeker Holding’in Düsseldorf’ta saygın bir şirket olduğuna vurgu yaparak, “Kulübümüzü geleceğe yatırım yapar konuma getirdik" diye konuştu.

Böylelikle yurt dışında yabancı spor kulüpleri ile ortak çalışma ve anlaşma yapan şirketler arasına Peker GYO'da gelmiş oldu. 

Etiketler