Trafikte araç kullanırken bir kere daha düşünün! 1823 TL ödeyebilirsiniz

Trafiğe çıkan sürücülere uyarı yapıldı. Pek çok araç sahibi cezası olduğunu bilmese de kullanmaya devam ettiği için yakalanırlarsa trafik cezasıyla karşılaşabilirler.

Trafikte araç kullanırken bir kere daha düşünün! 1823 TL ödeyebilirsiniz

Pek çok araç sahibinin aracında bulunan bir özellik onun 1823 TL ceza yemesine neden olabilir. Trafiğe çıkan sürücüleri ilgilendiren uyarı gecikmedi. Yetkisi olmadığı halde arabalarında çakar lamba kullanan kişilere dün akşam denetim yapıldı. Yapılan denetimde çakar lamba sahibi olan araç sahiplerine 1823 TL ceza yazıldı.

İbrahim Koç’a ceza!

Ceza

Uygulama esnasında durdurulan İbrahim Koç’a da ceza yazıldı. İbrahim Koç’a ait olduğu tespit edilen araçta çakar olduğu tespit edildi. Polislere arabasını yeni aldığını ve çakar lambalarını kullanmadığını söyleyen İbrahim Koç, yapacak bir şey yok söktürüp cezasını ödeyeceğiz dedi.

Araç sahibinin arabasında yasa dışı olduğu belirlenen ve yetkisi dışında çakar lamba bulunduran sürücülere 1823 TL idari para cezası uygulandı. Sizinde eğer aracınızda varsa ama kullanmıyorsanız vakit kaybetmeden çakarları söktürmenizde fayda var. Söktürmediğiniz takdirde para cezası uygulanmakla beraber ehliyetinize de eksi puan olarak işleyecektir.