TOGG Almak İsteyenlere Müjde!

Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (TOGG), Gemlik fabrikasında üretimi çift vardiya olarak sürdürmeye başladı. Bu adımın ardından Ekim ayında günlük araç üretimini 280'e çıkarmayı hedefliyor.

TOGG Almak İsteyenlere Müjde!

Anadolu Grubu, BMC, Turkcell, Zorlu Holding ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) iş birliğiyle kurulan Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu, Gemlik fabrikasında büyük bir adım attı. Tek vardiya olarak başlayan üretim, artan talebe yanıt vermek için 9 saatlik çift vardiya sistemine geçti. Ayrıca, fabrikada yeni personel alımları yapıldı. Ekim ayı itibariyle günlük araç üretim miktarı 280'e çıkacak.

Togg, yerli pazar faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. 2023 Temmuz sonrası KDV artışıyla birlikte araç fiyatlarına yansıyan yeni fiyatlar şu şekilde: V1 RWD Standart Menzil için anahtar teslim fiyatı 1 milyon 227 bin 500 TL, V2 RWD Standart Menzil için 1 milyon 329 bin 500 TL, V2 RWD Uzun Menzil için ise 1 milyon 563 bin 500 TL olarak belirlendi. Temmuz sonrasında araçlarını teslim alan müşteriler, güncellenen fiyatlar üzerinden ödemelerini gerçekleştiriyor.

TOGG Yazılımına Güncelleme!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, önemli bir güncellemeyle karşımıza çıkıyor. Android Automotive OS işletim sistemini kullanan Togg, 2 ay içerisinde yenilenen 14 versiyonuyla kendi işletim sistemini güncelleyecek. Bu güncelleme sayesinde Togg sürücüleri, araç park halindeyken YouTube uygulamasını kullanabilecekler. Ayrıca, farklı navigasyon uygulamaları da akıllı cihazda rahatlıkla kullanılabilecek. Bu yazılım güncellemesi ile ayrıca şarj uygulamalarından araç içi elektronik sistemlere kadar birçok alanda yeni kolaylıklar sunulacak. Bu yeniliklerle Togg, sürücülerine daha fazla konfor ve kullanım kolaylığı sağlayacak.

Etiketler