TOGG CEO’su fiyat açıklaması yaptı!

Bugün Bursa Gemlik’te açılan TOGG fabrikasının açılışından önce TOGG CEO’su tarafından açıklama yapıldı. TOGG CEO’sundan gelen fiyat açıklaması dikkatleri çekti.

TOGG CEO’su fiyat açıklaması yaptı!

TOGG Fabrikasının açılışı bugün gerçekleştirildi. Fabrika açılışından önce TOGG CEO’su Gürcan Karakaş tarafından önemli açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamalarda özellikle TOGG fiyatına değinilirken ayrıca seri üretim bandından ilk aracın indirileceği duyuruldu. Türkiye’nin yerli otomobili konumunda olan TOGG için bugün tarihi bir gündü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen fabrika açılışının ardından seri üretim bandından ilk araç bugün indirileceği duyuruldu.

Attığımız her adımı sosyal medyadan paylaştık!

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş tarafından TOGG ile ilgili önemli açıklamalar yapıldı. CEO tarafından yapılan açıklamalar dikkat çekmeye yetti. Karakaş tarafından:

“1 sene önce TOGG araçlarında kullanılacak bataryayı üretmek ve geliştirmek için anlaşma yaptık ve onun çalışmalarına başladık. Bir taraftan bu çalışmaların geldiği noktayı bir taraftan da ürettiğimiz TOGG’u göreceksiniz. Biz bugüne kadar attığımız her adımı sosyal medyadan paylaştık. Son olarak renklerimizi paylaştık. Tüm Türkiye’yi kucaklayacak renk seçimleri yaptık.

THY ile bir anlaşma yaptık. Mil kazandıracak bir anlaşmamız oldu. 300’e yakın startup inceledik. Bunların 19 tanesiyle de el sıkıştık. Dış dünyayı TOGG için getireceğiz. 15 yıllık bir projeden bahsediyoruz. Şu anda yıllık 100 bin adetlik kapasite planlıyoruz. Bu hemen olacak iş değil. 2023’te 18 bin adet araç üreteceğiz.” ifadeleri kullanıldı.

Ne desek gerçekçi olmayacak!

TOGG fabrikasının açılmasının ardından vatandaşlar tarafından TOGG fiyatı ile ilgili araştırma yapılmaktadır. TOGG fiyatıyla ilgili açıklama CEO Gürcan Karakaş tarafından yapıldı. Karakaş tarafından yapılan açıklamada:

“TOGG için şu anda net bir rakam vererek fiyat açıklaması yapmamız doğru olmaz. Zaten ne desek gerçekçi olmayacak. Dünyada hiçbir şirket 5-6 ay öncesinden fiyat açıklayamaz. Bunun için de şu anda TOGG fiyatı belli olmadı. Sürekli söylediğimiz gibi kendi sınıfındaki araçlarla rekabet edecek bir fiyatla satışa çıkacaktır." denildi.

TOGG fiyatı

TOGG yollara çıkacak!

Fiyat açıklaması harici TOGG'un yollara çıkacağı tarihi de açıklayan CEO Gürcan Karakaş tarafından:

 “Biz çok ciddi bir planlama takvimine sahibiz. Bugüne kadar bu takvimde aksama meydana geldi. TOGG araçlarımız 2023 yılının Mart ayının sonu itibariyle trafiğe çıkacaktır. Üretilen otomobillere büyük ilgi olacağını düşünüyoruz. 2023 yılında 18 bin adet TOGG yollara çıkacak diyebiliriz.” denildi.