Time Magazin artık dijital aboneliklerin ödenmesi için kripto para birimlerini kabul ediyor

Time Magazin artık dijital aboneliklerin ödenmesi için Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH), Dogecoin (DOGE) ve CRO dahil olmak üzere diğer 21 kripto para birimini kabul ediyor.

Time Magazin artık dijital aboneliklerin ödenmesi için kripto para birimlerini kabul ediyor

Crypto.com platformuyla ortaklaşa , ikonik Time Magazin artık 49 dolar değerindeki 18 aylık dijital aboneliklerin ödemesi için kripto para birimlerini kabul ediyor.

Time Magazin bu nedenle Crypto.com ve Pay tarafından desteklenen tüm kripto para birimlerini, yani 22 kripto varlığı kabul eder halde anlaşmaya vardı.

Bunlar arasında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), CRO ve hatta Uniswap'in UNI ve Curve's CRV gibi merkezi olmayan coin ve tokenler bile var.

Bu ortaklığın imzalanması kutlamak için, Crypto.com  müşterilerin ödemelerinin yüzde 10 kadarını iade bile edecek.

TIME başkanı Keith Grossman, "TIME, 2,3 milyon abonelik mevcut topluluğunu büyütmek için yenilikler yapmaya ve yeni yollar bulmaya devam ederken, Crypto.com ile ortaklığımız aracılığıyla bu yeni ödeme seçeneğini sunmaktan gurur duyuyoruz," dedi

Crypto.com'un kurucu ortağı ve CEO'su Kris Marszalek:
Time ile ortak olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Misyonumuz, dünyanın kripto para birimlerine geçişini hızlandırmak ve TIME ile hedefimize ulaşma yolunda büyük bir adım attık dedi. 

Crypto.com iş birliğini güçlendiriyor

Crypto.com platformu birkaç haftadır açıklamalarıyla lider ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Mart ayında şirket , pazarlama amaçlı olarak Aston Martin F1 ekibiyle birkaç yıllık bir anlaşma vardı ve resmi imzalar atıldı.

Aynı ay, Crypto.com ayrıca Snoop Dogg, BossLogic ve Lionel Richie gibi birçok sanatçıyla iş birliği içinde değiştirilemez tokenlerle (NFT'ler) kendi platformunu başlattı .

Bir diğer önemli iş birliği, Visa ödeme ağı ve Crypto.com'unki. Birkaç hafta önce Visa'yı resmi olarak USDC stablecoin'i ağına entegre etti . 2023'te halka arzını hazırlayan Crypto.com ile yapılan iş birliğinin sonucunda ciddi gelir elde edilmeyi bekleniyor.

Etiketler