Coinbase'den sonra kripto cüzdanı Exodus, borsada ilk adımını atıyor

Cüzdan sağlayıcısı Exodus, kısa süre önce ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'ndan (SEC) ABD pazarında hisse ihracı için yeşil ışık aldı.

Coinbase'den sonra kripto cüzdanı Exodus, borsada ilk adımını atıyor

Exodus hakkında

2015 yılında kurulan Exodus bir kripto para cüzdanıdır, bu nedenle asıl hedefi kripto para birimi ve dijital varlıkları herkes için kolaylaştırmaktır. Tutma işlevselliği sağlamak, kullanıcıların kendi cihazlarında lokal olarak şifrelenerek gizlenir, güvenlik ve tam kontrol Exodus için ana prensiptir. Exodus'un misyonu, 2030 yılına kadar dünyanın yarısının geleneksel finansal sistemden çıkmasını sağlamaktır.

Exodus, uzun yıllardır kripto para kullanıcıları için bir masaüstü cüzdanı olarak kullanılmaktadır. Araç, yalnızca BTC ve ETH'yi değil, bir dizi kripto para birimini depolayabilir. M-cüzdan ayrıca, kullanıcıların cüzdanın kendi içinde varlıkları değiş tokuş etmesine izin veren bir işlevi de barındırır. Artık açıklamaya göre, kullanıcılar doğrudan Exodus uygulamasından kripto para satın alabilecekler.

Hisseler dün gece Amerika Birleşik Devletleri'nde pazarlandı ve cüzdanın kendisinde mevcut durumda.

Bir "kategori A" listesi
Exodus tarafından yayınlanan bir açıklamaya göre : “Önde gelen bir gözetim dışı kripto para birimi yazılım platformu geliştiren bir Delaware şirketi olan Exodus Movement, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun A sınıfı teklifini onayladığına dair bir bildirim aldı. A düzenlemesi altındaki hisseler "

Exodus, şirket tarafından verilen belgelerde yansıtıldığı üzere, Şubat ayında "A Yönetmeliği" gibi bir teklif için SEC'e dava açtı . "A Yönetmeliği", şirketlerin kayıtsız hisseleri satabileceği özel bir kayıt şekli sunuyor.

Açıklama, A Sınıfı adi hisse senedi birimi başına 27,42 dolarlık bir fiyat listeliyor Alıcılar, bir hisse kadar az veya 2,733,229 hisse satın alabilirler . Açıklamada "Tüm yatırımcılar Exodus transfer acentesine kayıtlı olmalıdır" denildi ve iki kayıt olasılığına işaret ediyor: Menkul Kıymetler veya Exodus portföyünün kendisi.

Kripto şirketlerinin halka açılması son zamanlarda sıradan hale geldi. 14 Nisan'da Coinbase doğrudan halka açıldı . Bu olay, kripto ekosistemi ile geleneksel borsa dünyası arasında yeni bir aşamayı işaret ediyor.

Etiketler