JP Morgan Bitcoin'de zayıflık uyarısı yaptı, kritik seviyeye dikkat çekti

JP Morgan analistleri, kripto para piyasasındaki son hareketlerin ardından fonlardaki zayıf seyre işaret ederek Bitcoin'de 60 bin dolar seviyesinin oldukça kritik olduğunu belirtti.

JP Morgan Bitcoin'de zayıflık uyarısı yaptı, kritik seviyeye dikkat çekti

Daha önce Bitcoin'de 146 bin dolarlık hedef fiyat belirleyen JP Morgan analistleri, kripto para piyasasındaki son hareketlerin ardından fonlardaki zayıf seyre işaret ederek Bitcoin'de 60 bin dolar seviyesinin oldukça kritik olduğunu belirtti.

Bitcoin ile ilgili daha önce iddialı hedef fiyat belirleyen JP Morgan, bu sefer Bitcoin'de zayıflık uyarısında bulundu.

Aralarında Nikolaos Panigirtzoglou'nun da yer aldığı JP Morgan analistleri, Bitcoin fonlarında görülen zayıf akışın olumsuz etki yaratabileceğine işaret etti. Analistler yakın zamanda Bitcoin'in 60 bin doların üzerine çıkamaması durumunda ivme sinyallerinin çökebileceğini belirtti. Analistler son haftalarda kripto para fonlarında uzun pozisyonların oluşturulmadığına dikkat çekti.

Bill Miller: Bu yıl Bitcoin'de yaşanan ralli balon değil başlangıç

ABD'li ünlü yatırımcı Bill Miller, Bitcoin'de değer artışının sürmesinin beklendiğini bildirdi.

Miller, Bitocin'de arzın yıllık yüzde 2 artmasına karşın talep büyümesinin bundan çok daha fazla olduğunu kaydetti. "Bu da kripto para biriminde yükselişin süreceği anlamına geliyor." ifadelerini kullandı.

2014-15 yıllarından Bitcoin'i henüz 350 dolar iken biriktirmeye başladığını kaydeden Miller, kripto parada son dönemde yaşanan yükselişin bir balon olmadığını ve devam edecek bir yükselişin başlangıcı olduğunu kaydetti.

Yatırımcı bununla birlikte Bitcoin'de yüksek ölçekli oynaklığın da devam etmesinin beklendiğini söyledi.

Etiketler