TCT coin nedir? TCT coin nereden alınır?

TCT coin yükselmeye devam ediyor. Peki TCT Coin nedir ve nereden alınır? TCT Teknik görünüm ve formasyon analizi.

TCT coin nedir? TCT coin nereden alınır?

TokenClub (TCT) Nedir?

TokenClub (TCT), TokenClub platformunun yerli kripto para birimidir. Kullanıcılarına kripto para birimleri ile ilgili tüm hizmetleri tek elde sunduklarını ifade ediyor. Platformun kullanıcılarına sunduğu hizmetler ise şu şekilde sıralanıyor:

Piyasa bilgileri: Platform, binlerce para birimini, yüzlerce medyayı ve çok daha fazlasını kullanıcılarına tek bir yerden sunuyor.
Toplu borsa: Kullanıcılar tek bir hesap üzerinden onlarca önde gelen borsa seçeneği ile yüzlerce işlem seçeneğini kullanabiliyor.
Yatırım danışmanlığı: Günlük piyasa analizi, trend yorumu ve profesyonel raporlar kullanıcılara sunuluyor.
Sosyal topluluk: TokenClub kullanıcılarına anlık mesajlaşma, sosyal ağ ve özel madencilik sistemi gibi birçok hizmeti tek bir platform üzerinden sunuyor.
Canlı yayın: Platform, 20 milyondan fazla ziyaretle 400’den fazla canlı gösteriyi kullanıcıları ile buluşturuyor.
Oyunlar ve e-ticaret: Platform kullanıcılarına yukarıdakilere ek olarak ikili işlemler, trend tahminleri, token oyunları, token e-mağazası gibi birçok hizmet sunuyor.

Bunlara ek olarak platform kullanıcılarına, milyonlarca kullanıcı, çeşitlendirilmiş ekosistem ve özerk topluluk gibi avantajı da sunuyor.
Öte yandan yapılan açıklamalara göre gerçek zamanlı grafikler, çeşitli analitik araç seçenekleri ile platform, 6000’den fazla kripto para birimi ile dünya çapında 300’den fazla borsanın gerçek zamanlı senkronizasyonu sayesinde kullanıcılarına her zaman güncel bilgiler veriyor.  Bu amaç doğrultusunda gerçek zamanlı piyasa verilerinin görselleştirildiği ısı haritaları, potansiyel fırsatların yakalanmasına olanak sunan hype oranları, büyük balina faaliyetlerinin gösterildiği token dağılımları, piyasa segmentlerinin incelenebildiği kavramsal bölümler ve gerçek zamanlı borsa sermayesi akışlarının takip edilebildiği sermaye akışı hizmeti kullanıcılara sunuluyor.

Başta binance borsasında ve bir çok borsada işlem gören TCT henüz yeni sayılan bir coin.
Arkası kesilmeyen yükselişine devam edebilmesi için öncelikle tarihi zirvesi olan 0,091 dolar seviyelerini geçmesi gerek. 
Türkiye Saati ile 01:00 sularında 0,065 seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor.
Uzun süreli projelerinin olması ve sürekli büyüyen oyun piyasasını hedef kitlesi olarak alması nedeniyle yatırımcıların uzun vadeli portföylerinde bulunmaya devam eden TCT coin aynı zamanda günlük al-sat yapan traderlerin de çok uğrak merkezlerinden gün içi volatilitenin yüksek olması nedeniyle çok ilgi görüyor.

15 Dakikalık grafikte üçgenin dışına çıkan ama aynı zamanda yaptığı çanağı bir kulp görüntüsünü hala aktif tutan TCT coin için işler kısa vade için pek hoş görünmesede tekrar üçgen içine giriş yapması halinde takip edilmeye değer bulunuyor.
TCT'de destek ve dirençler ise sıralı şekilde şöyle:

Destekler 0,06278 - 0,05683 - 0,04973
Dirençler 0,06851 - 0,07016 - 0,08015 

TCT coin nedir? TCT coin nereden alınır? - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan

Etiketler