Tron (TRX) teknik görünüm ve formasyon analizi

TRX nedir? TRX madenciliği nasıl yapılır? TRX güncel teknik analizi ne durumda? İşte tüm detaylar.

Tron (TRX) teknik görünüm ve formasyon analizi

Tron (TRX) Nedir?

Tron (TRX), Justin Sun tarafından piyasaya çıkarılmıştır ve CEO görevini halen kendisi yapmaktadır. Singapur çıkışlı Tron, merkeziyetsiz bir yapıya sahip kripto para birimidir.

Tron eğlence sektörünü hedefleyen bir kripto para sistemidir. Tron üzerinden üretilen içeriklerin insanlara özgürce sunulması amaçlanmaktadır. Tron bu hedefine ulaşabilirse, tüm dünyada içerik üreticileri Tron üzerinden içeriğini paylaşabilecek, saklayabilecek ve üretebilecektir.

Tron eğlence sektöründe var olan büyük merkezi yönetime bağlı içerik paylaşım sitelerine karşı bir duruş sergilemektedir. İçerik üreticilerinin özgür ve kesintisiz ödeme alabilmelerini amaçlar.

Tron (TRX) Madenciliği Nasıl Yapılır?

Tron (TRX), madenciliği yapılabilen bir kripto para birimidir. Genel madencilik mantığı ile yapılmaktadır. Madencilik için özel cihazlara gerek duyulmaktadır. Madenciler Tron ağı üzerinde yapılan işlemleri kayıt altına almaktadırlar, kayıt altına aldıkları işlem karşılığında ödül olarak TRX almaktadırlar.

Tron (TRX) madencilik ile üretilen bir kripto para olduğu için arz uzun bir zamana dağıtılmış şekildedir. Şu ana kadar yaklaşık 72 milyon TRX piyasada bulunmaktadır, toplam arz ise 100 milyon TRX’in üstünde olacaktır.

TRX Teknik görünüm ne durumda?

TRX teknik görünümde 18 Mart 2020'de 0,0069 Dolar'dan işlem görüyorken kimse bugün ulaştığı değerlere ulacağını tahmin bile edemiyordu şu sıralar 0.13 Dolar fiyatlarında seyrine devam etmekte olan TRX sadece bugün yüzde 9'dan fazla değer kazandı.

Bayrak formasonu bulunan  TRX / USDT paritesinde üçgen içi hareketlerine güçlü şekilde devam eden bu paritede tarihi zirve  5 Nisan'da 0,1459 fiyatında yaşanmıştır.

Bayrak hedefi  0.22 Dolar seviyelerinde olan TRX'de zarar kes bölgesi ise ortalama 0,1027 cent civarı.

Tron (TRX) için sıralı şekilde destek ve direnç seviyeleri ise şöyle:

Destekler 0,1195 - 0,1010 - 0,08672

Dirençler 0,1366 - 0,1450 - 0,1522

Tron (TRX) teknik görünüm ve formasyon analizi - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler