Stellar Lumens (XLM) teknik analiz

Stellar Lumens (XLM) teknik analiz ve son görünüm

Stellar Lumens (XLM) teknik analiz

Stellar Lumens (XLM) Nedir?

Stellar (XLM), dağınık ve açık kodlu bir ödeme sistemidir. Temel amacı bankalar arası uluslararası varlık transferlerini sağlamaktır. Uluslararası varlık transferleri bankalar üzerinden yapıldığında hem süre hem de masraf açısından kullanışsız olmaktadır. Stellar (XLM) ile amaç bu varlık transferlerini hızlı ve düşük ücretlere yapmaktır.

Stellar (XLM) bu transferleri merkeziyetsiz sunucular ve dağınık defter teknolojisi ile yapmaktadır. Bitcoin ve Ethereum sistemlerine göre çok daha hızlı transfer edilmektedir.

Stellar her ne kadar varlık transferi amacı ile ortaya çıkmış olsa da, çok katmanlı Stellar sisteminde akıllı sözleşmeler yaratmak ve yürütmek imkanı da vardır. Bu imkan sayesinde Stellar ağı üzerinde yeni tokenler üretilebilir ve transferi yapılabilmektedir.

Stellar Lumens (XLM) teknik analiz - Resim : 1

Her alt coin gibi XLM'de Bitcoin düşüşüyle 0.60 dolar seviyelerinden 0.42 dolar seviyelerine hızlı bir düşüş yaşadı.Piyasaların toparlanmasıyla birlikte XLM de ufak ufak yukarı yönlü hareketlerini tazelemeye devam ediyor. 0.42 ve 0.48 dolar destek seviyeleri sağlam noktalar.Buralardan tekrar toparlanan XLM şuan 00:00'da 0.5020 seviyelerinden işlem görüyor.Öncelikli hedefi 0.50 dolar seviyeleri üzerinde kapanış yaparak toparlanması.Daha sonra, iki kez deneyip tutunamadığı 0.60 direnci üzerinde kapanış yapması durumunda 1.18 dolar seviyelerine kadar tırmanışı mümkün.

XLM için destek ve dirençler ;

Destekler; 0.47 - 0.48 - 0.50

Dirençler; 0.53 - 0.56 - 0.60

BirBorsa / Gökhan Altun 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

XLMUSD:BNN Stellar Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.1254
En yüksek 0.1319
En düşük 0.1237
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %