Son dakika: SHIB için 4 gelişme

En popüler olan Shiba Inu (SHIB) için yakın zamanda birçok gelişme yaşandı. CoinGecko verileri, Shiba Inu ekosistemindeki iki tokenın SHIB ve Bone Shibaswap'ın (BONE) bu hafta Asya, ABD ve Kanada'da popüler bir hale geldiğini segilimektedir.

Son dakika: SHIB için 4 gelişme

Kripto para ve toplayıcısı olan CoinGecko, kısa süre önce Asya, ABD ve Kanada için ' Haftanın En İyi 10 Tren Parası''nı açıkladı. En popler olan köpek logolu kripto para birimi Shiba Inu ve ShibaSwap her üç bölge içinde ilk 10'a girmeyi başarmıştır.

NOWNodes, RYOSHI destek sağladı

NOWNodes Shıba Inu'nun yakım portalı ödül tokenı Ryoshi Vision (RYOSHI) için destek eklediğini belirtti. Ryoshi Vision'un listelenmesinden sonra geliştiriciler artık ücretsiz bir API anahtarı ile NOWNode'un EHT node'ları aracılığı ile RYOSHI'yi geliştirebilir. NOWNodes geliştiricilere API aracılığı ile 50'den fazla Blockchain'in full node'larına ve kaşiflerine erişim sağlamaktadır. RYOSHI, Shiba Inu yakım portalı için resmi ödül tokenıdır. Normalda token, Shiba Inu yatrımcılarını SHIB tokenlarını yaktıkları için ödüllendirmek adına kullanır. Token geçtiğimiz sene Wifey tarafından oluşturulmuştur.

Son dakika: SHIB için 4 gelişme - Resim : 1

Shiba Inu için alım satımın gerçek  olduğunu doğruladı

BlueBit.io, kripto para birimleri de dahil olmak üzere epeyce varlıklı olan ticaret platformu, yakın zaman içerinde kendi platformunda Shiba Inu platformunu listeledi. Borsa resmi bir açıklama yapmadı fakat Shiba hayranı ABD Senatosu adayı Shannon Bray, borsa web sitesinde Shiba Inu için alım satımın gerçek olduğunu doğruladı.

BlueBit.io, Nisan 2022'de kurulmuş olup Saint Vincent ve Dubai'de ofisleri bulunan sıradan bir kripto para borsasıdır. Çok varlıklı ticaret platformu şu anda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) gibi para birimleri de dahil olmak üzere 7 varlık sınıfında 700'ü aşkın alım  satım aracına destek vermektedir.

Pantera Capial'in destelediği borsa, SHIB çiftini listeliyor

Amerikan hedge fonu Pantera kapital tarafından desteklenen bir kripto para borsası olan VALR, kullanıcılaının ileri ki haftalarda Shiba Inu (SHIB) ve USDC stablecoin'i ile beraber ticaret yapabileceklerini duyurmuştur. 16 Ağustosta VALR, ETH/USDC ve BNB/USDC işlemçiftleri iin destek ekleyecek. Yakın gelecekte ise XRP, Solana ve Avalance ile ikinci en büyük olan stablecoin'e karşı alım satıma da izin verecektir.

Güney Afrika merkezli, kripto para ticaret platformu 2019'da piyasaya girmiş bulunmaktadır. Mart ayının başlarında ise şimdiye kadar ki en büyük finansman turunda 50 milyon dolar topladı. Hemen hemen çeyrek milyon kullanıcısı bulunan VALR, şimdilerde ise yaklaşık olarak 240 milyon dolarlık bir değere ulaşmayı başarmıştır.

Uyarı: Birborsa.com'da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Buse KAPLAN/BirBorsa            

SUSD KC Amerikan Doları Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 32.36
Satış 32.38
Değişim -0.0899%
Son Değer 32.38
En yüksek 32.41
En düşük 32.32
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler