Lambda nedir ve ne işe yarar?

Lambda coin, ispatlanabilir bir mülkiyete sahiptir. Akıllı bilgi işlem sağlayan Lambda Blockchain projesinin genişlemesi ile ortaya çıkmış olan kripto para biri olarak adlandırabiliriz.

Lambda nedir ve ne işe yarar?

Lambda Coin'in ne olduğu ve ne işe yaradığına değinecek olursak, Ethereum proesinde yer alan bir Token'dir. Depolama madenciliği ve altyapı hizmeti olaraktan işletilmektedir. Lamba Coin, ERC-20 standardını esas almaktadır. Üstelik LAMB ve OneAPM'nin kurucusu Xiaoyang He ile Li Monan'ın projesi olarak faaliyetlere geçmiştir. 2022 yılı içinde bilhassa işlem hızı, veri depolama ve izole varlık adası sıkıntılarını çözmeyi amaçladığı ise biliniyor. Lambda, son zamanlarda sosyal medyada en çok konuşulmuş ve etkileşim olarak ise 984. sırada yer almıştır. Güncel dolaşımdaki azı 1.646.4141.197,724'dür. En iyi Çin'li alt yapı yazılım uzmanı CEO'su Xiaoyang He, LAMBDA Coin'in kurucusudur. Aynı zamanda JVM topluluğunun üyesi olup, Birleşik Arap Emirlikleri Systems üzerinde mühendis olarak çalışmaktadır. CTO'su Li Monan ise kurucunun ortağıdır.

lambd

Nasıl çalışmakta?

Lambda ana ağı işletimi aşağıda belirtilen işlemler dahil olmak üzere birden fazla rolden oluşmaktadır.

-Validatör: Fikir birliği, ağ bakım ve inşaat işlerinde sorumlu olan bazı düğümler madencilerin yönetim işlerininde üstlenmektedir.

-Blok üretim düğümü: Doğrulayıcı rehin kapasitesini ağırlığa göre birleştirmektedir. Aynı zamanda blok verilerinin paketlenmesi ve fikir birliğinin başlatılması sorumludur.

-Depolama madencisi: Depolama işlemlerine katılıp, bakım ve inşaa işlerinden sorumludur.

-Ortak düğüm: Teknik olmayan düğüm, şu anda sadece proje ekolojik inşaat çalışmaları yürütmektedir. Aynı zamanda fikir birliği ağına katılım sağlamamaktadır.

Peki projenin geleceği nedir?

2023 yılında Lambda Coin için büyük imkan doğması beklenmektedir. Bu sebeple Lambda Coin, 0.033 TL fiyatına erişebildiğinde ivme kazanabileceği yorumları yapılmaktadır. Lambda Coin bilhassa uzun yatırımlar için öneriliyor. Üstelik geleceği 0.10 TL bandında görülüyor. Binlerce kullanıcı her geçen gün kripto para borsasına katılım sağlamaktadır. Bunun ile birlikte yeni Coin seçenekleri değerlendirilmektedir. Bu seçeneklerden biri olarak görülen Lambda Coin yatırımcılar aracılığıyla araştırılmaktadır. Getir potansiyeli yüksek olan Lambd, kripto para yatırımcılarının ilgi odağı olmayı başarmıştır.

Lambda nasıl satın alınır?

LAMBD ile işlem yapılan borsalar; Gate.io, Huobi Global, MEXC, OKX, AEX, Hotbit ve BKEX'dir.

Uyarı: BirBorsa.com'da yer alan yazı ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Buse KAPLAN/BirBorsa        

Alış 3113.13
Satış 3113.7
Değişim 44.6599%
Son Değer 3113.41
En yüksek 3123.26
En düşük 2872.57
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler