Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur açıklaması

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından döviz kuru açıklamasında bulundu. Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kazanan sadece bankada parası olan veya ihracat yapan değil ülkemizin tamamıdır, 84 milyonun her bir ferdidir." ifadelerine yer verdi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur açıklaması

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından döviz kuru açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kazanan sadece bankada parası olan veya ihracat yapan değil ülkemizin tamamıdır, 84 milyonun her bir ferdidir." ifadelerine yer verdi..

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döviz kuruna ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Özellikle; "Ne yaptığımızı biliyoruz. Niçin yaptığımızı biliyoruz. Nasıl yapacağımızı biliyoruz. Nereye gittiğimizi biliyoruz. Nereye ulaşacağımızı biliyoruz." ifadelerinde bulunan Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan kura ilişkin olarak önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalara ilişkin detaylar sizlerle...

Son Dakika Kur Açıklaması

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya üzerinden kura ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamaların satır başları şu şekilde yer aldı.

"Kurun dengeye oturması sadece bankada parası olan vatandaşımızı değil üretimden enflasyona ekonominin her alanını ilgilendiren olumlu bir gelişmedir."

"Döviz kurunu, serbest piyasa ekonomisi kuralları içerisinde ülkemizin gerçeklerine uygun, öngörülebilir, sürdürülebilir bir seviyeye getirmek için açıkladığımız program etkisini göstermiştir.”

“Milletimiz bu programdaki tedbirleri ve kararlı duruşumuzu takdirle karşılamış, benimsemiş; piyasalar da buna uygun adımları atmıştır.”

“Hazine ve Maliye Bakanlığımız ve ilgili kurumlarımız paketteki hususların detaylarını kamuoyuyla ve taraflarla paylaşmaya başlamışlardır.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kura İlişkin Açıklama Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından döviz kuru ile ilgili olarak çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalar arasında;

“Kurun dengeye oturması sadece bankada parası olan vatandaşımızı değil üretimden enflasyona ekonominin her alanını ilgilendiren olumlu bir gelişmedir.”

“Aynı şekilde ihracatçının önünü görebilmesini sağlamak da tüm ekonomiye müspet yönde etki edecektir.”

“Kazanan sadece bankada parası olan veya ihracat yapan değil ülkemizin tamamıdır, 84 milyonun her bir ferdidir.”

“Herkesi yatırıma, istihdama, üretime, ihracata davet ediyor, ülkemizi cari fazlayla büyütme kararlılığımızı tekrarlıyoruz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özellikle Belirtti

Döviz kuruna ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan özellikle altını çizerek söylüyorum açıklaması ile başladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Altını çizerek söylüyorum:

Ne yaptığımızı biliyoruz.

Niçin yaptığımızı biliyoruz.

Nasıl yapacağımızı biliyoruz.

Nereye gittiğimizi biliyoruz.

Nereye ulaşacağımızı biliyoruz."