Motorine üst üste zam!

Rusya'nın Ukrayna işgalinden sonra petrol piyasasında dalgalanmalar başladı. Akaryakıt fiyatları petrol fiyatlarından etkilenirken, indirim ve zam haberleri araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Güncel benzin ve motorin fiyatları 20 Ağustos 2022

Motorine üst üste zam!

Son yaşanan gelişmelerden etkilenen petrol fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Taleplerin düşmesi, üretimin azalması ve stokların artış göstermesiyle petrol fiyatlarındaki düşüş akaryakıt fiyatları üzerinde olumlu etki yaratmıştı. 

Bununla beraber döviz kurlarındaki yükselişle petrol fiyatları tekrardan yükselmeye başladı. Akaryakıt fiyatları, araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor.

motorin

Motorine tekrardan zam!

Motorine gece yarısından sonra 1 lira 7 kuruş zam uygulanacak.

İstanbul'da motorinin litre fiyatı 25,08 liradan alıcı bulurken, benzinin litresi 20,33 liradan satılıyor.

Motorine üst üste zam! - Resim : 2

Brent petrol varil fiyatı 

Brent petrol varil fiyatı geçen haftanın son işlem gününde, bir önceki kapanışına kıyasla yüzde 0,6 seviyesinde gerileme gösterdi. Küresel piyasalarda yaşanan resesyon endişeleri petrol taleplerinin azalmasına yönelik beklentileri çoğaltırken, petrol fiyatlarında gerileme yaşandı.

Brent petrolde teknik olarak 96,30 ile 96,45 dolar aralığının direnç konumunda olurken, 95,94 ile 95,73 dolar aralığının ise destek konumunda yer alıyor.

Ezgi Yılmaz/BirBorsa

Alış 87.2
Satış 87.32
Değişim -0.3299%
Son Değer 87.25
En yüksek 88.66
En düşük 86.99
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%