Son 12 gün! Kimliğinizle gitmeniz yeterli! Herkese karşılıksız 6 bin TL verilecek

Bankalar yarışlarına devam ediyor. Emeklilere verilen promosyon ödemelerine başvuru için son 12 gün kaldı. Kimliğinizle gitmeniz yeterli.

Son 12 gün! Kimliğinizle gitmeniz yeterli! Herkese karşılıksız 6 bin TL verilecek

Emeklilere verilen promosyon ödemeleriyle ilgili gelişmeler devam ediyor. Yapılan duyuru kapsamında sadece kimlikle başvuru yaptığınız zaman siz de promosyondan faydalanabileceksiniz. Şubeye gidecek durumu olmayan emekliler e-devlet üzerinden de başvuru yaparak emekli promosyonundan faydalanabilmektedir. Emeklilere verilen promosyon müjdesi Garanti BBVA tarafından geldi.

Garanti BBVA’ya başvuru yaparak siz de 6 bin TL promosyon ödemesinden faydalanabilirsiniz. Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilere 6 bin TL verileceği duyuruldu. Ayrıca başvuru yapan emekliler banka tarafından sunulan 1500 TL tutarında olan bonus ödemesinden de faydalanabilecek. 31 Ekim tarihine kadar başvuru yapan emeklilere promosyon ödemesi yapılacak.

Emeklilere özel 6 bin TL!

Garanti BBVA Emekli promosyonu

Emeklilere verilen promosyon ödemeleriyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Garanti BBVA tarafından emekli maaşını taşıyan müşterilere 6 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapılacağı gibi ayrıca 1500 TL de bonus sunulmaktadır. Kampanyaya başvuru yapabilmek için 31 Ekim tarihine kadar başvuru yapmanız şarttır.

 Garanti BBVA’dan maaş alacak kişilere aldığı maaş tutarına göre promosyon ödemesi yapılmaktadır. 1500 TL’ye kadar maaş alan emeklilere 4000 TL, 1500 TL ve 2500 TL arasında maaş alan emeklilere 5000 TL, 2500 TL ve üzerinde maaş alan emeklilere ise 6000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Promosyon ödemesinden faydalanmak isteyen emeklilerin emekli aylığını 3 yıl süreyle Garanti BBVA’dan alma sözü vermesi şarttır. 

 Detaylı bilgi için tıklayınız