Sigaraya dev zam! En ucuz sigara 30 TL oldu

Bir anda gündeme gelen sigara zammı herkesi hayrete düşürdü! Sigaraya 2 TL zam geldi!

Sigaraya dev zam! En ucuz sigara 30 TL oldu

Türkiye gündemine bir anda gelen sigara zammının gündeme gelmesi herkesin dikkatini çekti. Son dakika sigaraya zam geldi. Artık sigaralar yarından itibaren 2 TL zamlı olarak satılacak. Uzun zamandır gündemden düşmeyen sigara zammıyla ilgili ilk açıklama geldi. Bu kapsamda sigara zammıyla ilgili duyuru Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından açıkladı. Erol Dündar’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla sigara zammı resmi olarak duyuruldu.

15 Ekim tarihinden itibaren zamlı olarak satılacak olan sigaralar belli oldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar’ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda bazı markalara zam geldiği açıklandı.

Sigaraya dev zam! En ucuz sigara 30 TL oldu - Resim : 1

Sigaraya 2 TL zam!

Bazı sigaralara zam geldiği duyurulurken bazı sigaralara henüz zam gelmedi. Fakat sigara şirketleri tarafından yapılan açıklama kapsamında bazı markalara 2 TL zam geldi. Bu kapsamda yeni fiyatlar:

Sigaraya dev zam! En ucuz sigara 30 TL oldu - Resim : 2

Camel Yellow 100 (Gram) sarmalık kıyılmış tütün ürünü 48 TL

Winston Slender 30 TL

Winston Slims 31 TL

Winston 31 TL

Winston Xsence 32 TL

Camel Slender 29,50 TL

Camel 30 TL

Monte Carlo 29,50 TL

LD 29,50 TL

Zam gelen sigaralar yukarıdaki gibi olmakla beraber henüz diğer markalara zam gelmedi. Diğer markalara zam geldiği takdirde siz değerli okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.