Shiba coin, Shiba coin yorum

Shiba coin popülerliğini artıran bir kripto para birimi olarak birincil amacı işletmelerin blok zinciri teknolojisini benimsemelerine yardımcı olmaktır.

Shiba coin, Shiba coin yorum

Shiba yorum

Shiba yorum kapsamında öne çıkan nokta dolandırıcılığı önlemek için Shiba kripto parasının nasıl çalıştığını açıklayan bir incelemesi yapılmasıdır. Kripto para biriminin anonim kurucusu Ryoshi belgeyi herkesin görmesi için halka açmaya karar verdi. Bu belge daha fazla jeton üretme yeteneği de dahil olmak üzere jetonun çalışmalarını açıklamaktadır. Özgürlük, topluluk ve devrim hakkında belirsiz sözler içermesine rağmen blok zincirinin kurallarını anlamak ve takip etmek zor değildir.

Shiba Inu başlangıçta bir meme projesi olarak oluşturuldu ve ERC-20 standardını temel almaktadır. Parasal değeri birim başına sabit bir değer miktarı ile Bitcoin'e benzer. Bitcoin'in aksine merkezi değildir ve merkezi bir sahibi yoktur. Geliştiricileri Ethereum blok zincirinde "Shiboshi" adı verilen bir jeton yayınlayarak yaratıcılığı teşvik etmeyi umuyorlardı.

shiba coin

Shiba coin

Shiba coin ile ilgili öne çıkan nokta Shiba coin nedir sorusu olmaktadır. Shiba Inu Ethereum blok zincirinde tasarlanmıştır ve Ethereum blok zincirinde çalışmaktadır. Proje 6 Temmuz'da başlatıldı ve paranın kurumsal müşteriler tarafından benimsenmesine odaklanmaktadır. Tesla CEO'su Elon Musk köpek hakkında tweet attığında madalyonun fiyatı %300 arttı. Ayrıca en iyi iki kripto girişimcisi Vitalik Buterin ve Sandeep Naiwal tarafından Hindistan'a bağışlanmıştır.

Shiba coin parasının popülaritesi hype'a dayanmaktadır. Bu kapsamda kaybetme korkusu duygusal tükenmeye yol açabilir. Kripto para piyasası gelecekte fiyat yükselse bile düşmesi muhtemel olan bir pazardır. Daha yüksek risk-ödül oranlarına sahip başka kripto para birimleri de olabilir. Bunlara Bitcoin, Ethereum ve daha büyük altcoinler de dahildir.

Shiba coin Binance ve Coinbase de dahil olmak üzere büyük borsalarda listeleniyor ve bu kapsamda gelişen bir topluluğa sahiptir.

shiba coin yorum

Shiba coin yorum

Shiba coin yorum yapılması gereken önemli kripto para birimlerinden biridir. Shiba, memleri kullanan bir kripto para birimi olarak popülerlik kazandı. Dogecoin'in beğenilerini hızla aştığı için popüler hale gelen eğlenceli bir kripto para birimi olarak başladı. Kripto parayı yaratan bir Japon girişimci olan kurucusu Ryoshi, ShibaSwap merkezi olmayan borsayı da oluşturmuştur. Kripto para birimi ayrıca NFT sanat inkübatörü tarafından da desteklenmektedir. Ekosistemi ShibaSwap adlı merkezi olmayan bir borsadan ve sanatın yaratılmasını ve benimsenmesini destekleyen bir UNIVERSAL blok zincirinden oluşmaktadır...

Shiba coin bir meme projesi olarak başladı ve bununla birlikte proje açıkça tanımlanmış kullanım durumlarına sahip çeşitli bir ekosistem geliştirerek kendisini benzer mem projelerinden kısa sürede ayrışmıştır. "Woof Paper", "whitepaper" kelimesinin bir oyunudur ve Shiba kripto parasının ilk resmi belgesidir. Kripto para biriminin şu anki amacı blockchain teknolojisini işletmeler arasında yaymaktır. Shiba yüksek benimseme oranına sahip bir kripto para birimine iyi bir örnektir.

Buna ek olarak Shiba coin kaç TL ve Shiba coin kaç Dolar sorularını yanıtlamak ve grafik üzerinde incelemek faydalı olacaktır. Shiba coin 0,00003 Dolar ve TL karşılığı ise 0,00033 TL seviyelerini görmektedir. Bu kapsamda aşağıdaki grafiği incelemek yararlı olacaktır.

shiba grafik

Etiketler