Shipchain nedir? Shipchain yorum

Shipchain blockchain teknolojisinden faydalalanarak lojistik alanında daha güvenli ve verimli bir süreci öngörmektedir. Sorunların çözümü karşısında teknolojinin kullanımını hedeflemekte ve misyonunu sorun çözme odaklı planlamaktadır.

Shipchain nedir? Shipchain yorum

Shipchain yorum

Shipchain yorum kapsamında öncelikle Shipchain nedir sorusunu yanıtlamak faydalı olacaktır. ShipChain malları takip etme sürecini iyileştirmek için akıllı sözleşmeler kullanan blok zinciri tabanlı bir nakliye ağıdır. Hizmet kullanıcıların geleneksel para birimini veya dijital para birimlerini kullanarak ödeme yapmasına olanak tanır. Üyeler Bitcoin, Litecoin, Ripple veya Ethereum ile ödeme yapabilir. Ayrıca taşıyıcıya ödedikleri tutarın %20'sini Gemi jetonları olarak da verebilirler. Bu şekilde taşıyıcıyı mallarını teslim etmeye teşvik edebilirler. Ayrıca hizmetten memnun kalırlarsa siparişleri teslim edilene kadar ödemeye devam edebilirler.

ShipChain blok zinciri aracılara olan ihtiyacı ortadan kaldıracaktır. Platform taşıyıcıların gönderileri bulmasını ve ekiplerini akıllıca yönlendirmesini sağlayacaktır. Bir geliştirici sistemi kullanarak akıllı sözleşmeler oluşturabilecek ve bunları yan zincire yerleştirebilecek. Geliştiriciler platformu kullanarak bir dapp çalıştırmanın maliyetini azaltacaktır. Buna ek olarak yan zincirdeki doğrulayıcı düğümlere nakit yerine SHIP olarak ödeme yapılabilir.

shipchain nedir

Shipchain coin

2013 yılında kurulan ShipChain lojistik endüstrisini dönüştürmek için büyük bir vizyona sahiptir. Blockchain teknolojisini ve merkezi olmayan bir ağı kullanan platform malları takip edip tanımlayacaktır. Orta Doğu'da işletmelerin ve bireylerin güvenli bir şekilde işlem yapmasına yardımcı olacaktır. Ortaklığın ne gibi bir etkisi olacağı belli değil ancak bunun her iki taraf için de büyük bir kazanç olabileceği ihtimaldir. Şirket kısa süre önce ticaret finansmanı konusunda uzmanlaşmış bir blockchain girişimi olan Distichain ile de ortaklık kurmuştur.

SHIP belirteci ShipChain yan zincirinin yerel belirtecidir ve  dapp geliştiricileri tarafından sözleşmelerini dağıtmak için kullanılır. Shipchain coini yan zincirin yerel para birimidir ve bir geliştiricinin yan zincirde işlem yapmak için bunu kullanması gerekir. Geliştirici bu sistemi kullanarak hem dapp hem de son kullanıcı için maliyeti düşürür. Bu dapp'lerin benimsenme oranını artırmanın iyi bir yoludur.

 Shipchain coin yorum

Shipchain coin yorum değerlendirmesi ile birkaç noktaya değinmek faydalı olacaktır. Çok sayıda paydaş nedeniyle ShipChain herhangi bir nakliye ağına değerli bir ektir. Dağıtılmış şeffaf bir sistem için mükemmel bir çözümdür. Diğer nakliye yöntemlerinden farklı olarak teknoloji nakliye sürecine önemli maliyetler ekleyebilecek aracıları ortadan kaldırır. Ek olarak ShipChain ayrıca operatörü yeni ve verimli ulaşım rotaları uygulamak için teşviklerle ödüllendirerek sorumlu ve verimli olmaya teşvik eder. Kısacası nakliye sürecinin şeffaflığını iyileştirir ve ürünün değerini artırır.

shipchain yorum

ShipChain blockchain endüstrisinde de aktif olmuştur. Gönderileri takip edip tanımlamak ve ödemeyi dağıtmak için bir platform üzerinde çalışmaktalar. Ayrıca depolama ve nakliye şirketlerine yardımcı olmak için akıllı sözleşmeler geliştiriyorlar. Dapp'lerinin yanı sıra şirket diğer birçok ICO'da da yer almıştır. Bu şirketler aynı platforma dayanmaktadır ve benzer hedeflere sahiptir. Kurucuları blockchain teknolojisi konusunda tutkulu ve bunun bir parçası olmak istemekte.

Shipchain coin satışları son birkaç ayda artmıştır bunun nedeni ise ShipChain'in 200'den fazla katılımcıya 145 milyon SHIP jetonu satabilmesidir. ShipChain ICO'ya katılmakla ilgileniyorsanız web sitelerini ziyaret ederek proje hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Son olarak ise Shipchain kaç TL ve Shipchain kaç dolar sorularına yanıt verelim. Shipchain 0,0017 dolar seviyelerinde yer alırken TL karşılığında ise 0,0187 TL seviyelerinde yer almaktadır.