SEC açıklaması yeni bir ETF uygulamaları dalgasına neden oluyor

İlk Bitcoin ETF'nin onaylanması için beklemek sonsuzdur. SEC patronu Gary Gensler, Bitcoin ETF'lerinin Bitcoin vadeli işlemlerine dayalı olmaları durumunda daha iyi onay şanslarına sahip olacağını belirtti.

SEC açıklaması yeni bir ETF uygulamaları dalgasına neden oluyor

Tüccarlar ve yatırımcılar, ABD'deki ilk Bitcoin ETF'yi sabırsızlıkla bekliyorlar. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile ilgili başvurular yığılırken, finansal hizmet sağlayıcılar alternatifler arıyor. SEC başkanı Gary Gensler tarafından yapılan bir yorumla tetikleniyor, şimdi Bitcoin vadeli işlemlerine dayalı ETF'lerde gerçek bir patlama var. Vadeli işlemler, ticaret ortaklarının mevcut zamanda belirli bir anlaşma üzerinde anlaştıkları vadeli işlemlerdir. Dolayısıyla böyle bir ETF, en büyük kripto para biriminin kendisine dayanmayacaktır. 

Valkyrie Investments şimdi geliyor ve Bitcoin ETF başvurusunun ardından Bitcoin Vadeli İşlemler ETF'si için başvuruda bulunuyor. Salı günü, Nasdaq'tan gelen sürpriz bir düzenleyici dosyalama planı ortaya çıkardı. Valkyrie XBTO Bitcoin Vadeli İşlemler Fonu başvurusu, Ocak ayında SEC'e başvuruda bulunan varlık yönetiminin ikinci ETF teklifidir. 

Valkyrie'nin şimdi ikinci ETF uygulaması için Nasdaq ile bir Bitcoin vadeli ETF uygulaması planlıyor olması tesadüf olmamalıdır. Ek olarak, varlık yönetiminin Nasdaq ile el altında bir ortak değişimi vardır. Bu, SEC'in ürünü incelemeye başlayabileceği anlamına gelir. Bu, Valkyrie'nin bir Bitcoin vadeli ETF'sine karar vermeye diğer tüm potansiyel ihraççılardan daha yakın olduğu anlamına gelir.

Etiketler