Galaxy Digital sekiz yeni kripto endeksi başlatıyor

Kripto ve blok zinciri projelerinde yatırım fırsatlarına olan talep artıyor. Alerian ve Galaxy Digital şimdi sekiz endeks başlatıyor.

Galaxy Digital sekiz yeni kripto endeksi başlatıyor

Michael Novogratz başkanlığındaki Galaxy Digital Holdings, 24 Ağustos'ta ortaklaşa sekiz farklı kripto endeksi başlatarak bağımsız endeks sağlayıcısı Alerian ile ittifak kurdu. Her iki şirket de uluslararası yatırımcılara blockchain ve kripto para piyasasının gelecekteki gelişimine katılma fırsatı sunmak istiyor. Çünkü blockchain ve kripto projelerinde yatırım fırsatlarına olan talep artmaya devam ediyor.

Sekiz endeks her ay yeniden dengelenir ve bireysel varlıklar eşit olarak ağırlıklandırılır. Kripto madenciliği, blok zinciri altyapısı sektörlerine ve ayrıca kripto para birimlerini bilançolarında tutan şirketlere ve müşterilere katma değer sunmak için blok zincir teknolojisini kullanan projelere odaklanıyorlar. Her iki şirket de endeksleri iki “aileye” göre gruplandırdı.

Blockchain pazarı 2030 trilyon ABD doları kadar ağır

Blockchain sektörü için görünüm olumlu olmaya devam ediyor. Danışmanlık şirketi Gartner'dan sonra oraya gidin, "Gartner, blok zincir teknolojisi tarafından üretilen iş değerinin hızla büyüyeceğini ve 2025 yılına kadar 2025 176 milyar ABD dolarına ulaşacağını tahmin ediyor: 3 Blok zinciri tarafından üretilen değerin trilyon dolar zor olması  dolara ulaşacak 1 tirilyon" Sekiz yeni endeks, ilgilenen yatırımcılara bu gelişen ve gelecek vaat eden pazardaki gelişmelere pasif olarak katılmaları için ek fırsatlar sunuyor.

Etiketler