Saba Tümer kahkahasını 90 bin TL'ye sattı!

Kahkahası ile tanınan ünlü sunucu Saba Tümer kahkahasını 1 yıl önce NFT olaeak satmıştı. Satıştan toplamda 90 bin TL kar etti. İşte detaylar...

Saba Tümer kahkahasını 90 bin TL'ye sattı!

Saba Tümer kahkahasını sattı!

Ünlü sunucu Saba Tümer bir yıl önce, kahkahasını NFT yoluyla 90 bin TL’ye satarak gündeme bomba gibi düşen bir satış yapmıştı. Saba Tümer, kahkahasından elde ettiği geliri, sosyal sorumluluk projelerine harcayacağını belirterek bu alanda çalışmalarını tam olarak açıklamadı.

 Sunucu Saba Tümer, daha önce de kahkahasını sigortalı hale getirip bu konuda büyük bir ilk yaşatmıştı. Şen kahkahası ile tanınan ünlü sunucu Saba Tümer, son zamanlarda birçok ünlü ismin NFT yolu ile satışa çıkardığı şeylere bir yenisini ekleyerek kahkahasını satışa çıkardı. Satış sonrası belirlenen 90 bin TL oranında fiyat ile satış işlemi gerçekleşti.

Dünyada bir ilk

Meşhur kahkahasını sattığını duyuran Saba Tümer, satışından 90 bin TL elde ettiğini de ayeıca ekleyerek satıştan olan karı sosyal sorumluluk projelerine vereceğini de ekledi. Bu bilgiyi takipçileri ile sosyal medya platformu Instagram’dan paylaşan Saba Tümer , şu ifadelere yer verdi.

“Dünyada bir ilk. Kahkaham #nft olarak rekor bir fiyata satıldı. Sevgili İzzet Pinto 90 bin TL ödedi... Ben de bu parayı eşit olarak Darüşşafaka, Tohum Otizm Vakfı ve 10 bin fidanla ‘Kahkaha Korusu’ yaptırmak için bağışlıyorum. Bağışlar gerçekleşince dekontları story bölümünde paylaşacağım.” İfadelerini kullandı.