Fenerbahçe yeni yüksek divan kurulu başkanı Uğur Dündar oldu!

Bugün yapılan ologanüstü seçim ile seçmenler arasından Uğur Dündar birimci olup yeni divan kurulu başkanı olarak seçildi. Seçimde çarpıcı konuşmalar geçti. İşte detaylar...

Fenerbahçe yeni yüksek divan kurulu başkanı Uğur Dündar oldu!

Fenerbahçe yeni yüksek divan kurulu başkanı Uğur Dündar oldu!

Fenerbahçe bugün yeni yüksek divan kurulu için seçim yaptı, ve seçim sonucunda Uğur Dündar yeni başkan oldu. Olağanüstü seçimli genel kurulda açılış konuşmasını gerçekleştiren Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, “Tam bir demokrasi coşkusu içinde seçimimizi gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin en fazla taraftar sayısına sahip kulübüyüz. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetimizin tüm değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Kazanan Fenerbahçemiz olacak. Tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olan Nail Kır, açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin YDK başkan adayı Nail Kır, “Bizim değişim ve üretkenliğe dönük isteklerimiz bazılarını rahatsız etti. Ortam bir anda demokratik yapıdan uzaklaştı” ifadelerini kullandı. Seçimde ismi olan bir diğer isim olan Sait Yılmaz’da bazı açıklamalarda bulundu. Sait Yılmaz, “İlk günden beri ortaya koyduğumuz ayağı yere basan projelerimizin diğer adaylarca da dillendirildiğini görmekteyiz. Fenerbahçe bizden ne bekliyor bunu iyi anlamak lazım. Yüksek divan kurulu saygınlığını artırmalı. İşlevi yeniden tesis edilmelidir. Güçlü bir Fenerbahçe lobisi kurulmalıdır. YDK daha aktif hale gelmelidir. Sadece divan toplantı günleri değil her gün ulaşılır divan kurulu olmalıdır. Bundan böyle asla yalnız olmayacaksınız” diye konuştu.

Uğur Dündar'dan olay sözler! 

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu seçimli olağanüstü genel kurulu başladı. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurulda Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Uğur Dündar bir konuşma gerçekleştirdi. Diğer başkan adayları Nail Kır ve Sait Yılmaz’a teşekkür eden Uğur Dündar, “Tabi adaylığımızdan memnun olanlar kadar, manevi değeri büyük bu göreve talip olmamızdan yüksek derecelerde rahatsızlık duyan, Fenerbahçe’nin içerisindeki mevcut fay hatlarından maalesef kendisine çıkar sağlayan, küçük bir azınlık da var.

 Hatta buna tek kişilik bir ordu da diyebiliriz, baş harfi Vefa Küçük. Öyle ki, beni düelloya davet ediyor, intikam ateşiyle yanıp tutuşuyor. İftiralarda bulunmaktan çekinmiyor, seçim propagandasını direkt olarak benim üzerime kurguluyor. Süreç boyunca kullandığı kelimelere bir bakın: ‘Korkuyor’, ‘Karşıma çıkamaz’, ‘Rövanş’, ‘Hesaplaşma’, ‘Sattı’, ‘Proje’, ‘Kan Davası’, ‘Darbe’, ‘İhanet’ Bunları bana, hepinizin çok yakından tanıdığı Uğur Dündar’a söylüyor ve bu büyük makamı, bu sözcüklerle kirletiyor, küçültüyor! Ve ne yazık ki soyadı gibi küçüldüğünün farkına varmıyor” şeklinde konuştu.