Rusya'dan Ukrayna açıklaması geldi

Rusya'dan Ukrayna açıklaması geldi. Rusya Dışişleri Bakanı tarafından yapılan açıklama gündeme bomba gibi düştü.

Rusya'dan Ukrayna açıklaması geldi

Bir kaç gündür yaşanan Rusya Ukrayna hattındaki gerilim tüm dünyayı etkisi altına almayı başarmış durumda. Ukrayna ile diplomatik kriz yaşayan Rusya'dan bir açıklama geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, önemli açıklamalar yaptı. Rusya Başkanı Putin ile bir araya gelen Lavrov, Batı ile anlaşma şansı olduğunu söyleyerek açıklama yaptı. 

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizde tansiyon hızla yükselirken Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov açıklama yaptı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmede Lavrov, krizin çözümüyle ilgili diplomatik çabalarına devam ettiğini söyleyerek Müzakerelerle ilerleyecek yol görüyoruz açıklamasını yaptı. 

Rusya - Ukrayna

Rus Savunma Bakanı: Yabancı Denizaltı gördük

Rusya Savunma Bakanı ise Uzakdoğu'da yer alan sularda muhtemelen ABD'ye ait yabancı denizaltı tespit ettiklerini söyledi. Rusya Lideri Putin'e açıklama yapan Savunma Bakanı, bölgede askeri tatbikatlarda sona gelindiğini ve diğer tatbikatların da tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti. ABD Rusya'nın Ukrayna'yı her an işgal edeceğini açıklarken Moskova bu iddiayı reddetmektedir. Fakat NATO'nun bölgede faaliyetlerinin sınırlandırılmasını ve Ukrayna'nın NATO'ya üye olmamasını içeren bir takım güvenlik garantisi talep etmektedir.