RTÜK kararını verdi. Konuşanlar programı yasaklandı mı?

RTÜK kararını verdi! Hasan Can Kaya’nın sunumuyla yayınlanan ve büyük bir seyirci kitlesine sahip olan Konuşanlar programı yasaklandı mı?

RTÜK kararını verdi. Konuşanlar programı yasaklandı mı?

RTÜK kararını verdi! Hasan Can Kaya’nın sunumuyla yayınlanan ve büyük bir seyirci kitlesine sahip olan Konuşanlar programı yasaklandı mı?

Radyo Televizyon Üst Kurulu tarafından Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programı için karar verildi. Konuşanlar programında yaşanan olaylar ve geçen muhabbetlerden dolayı RTÜK programa el atmıştı. Bugün konuyla ilgili karar verildi.

RTÜK Başkanı açıkladı!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin tarafından yapılan açıklamayla beraber Exxen’e idari para cezası uygulandı. RTÜK Başkanı tarafından yapılan açıklamada:

44. bölümü yayınlanan Konuşanlar programı Türk aile yapısına ve ahlakına uygun olmadığı gibi platformu defalarca uyarmamıza rağmen tedbir alınmadığını görüyoruz demişti. Son yaptığı açıklamada ise Hasan Can’ın Konuşanlar programındaki sözleri sebebiyle 44. Bölümün Exxen’in Ortaya Karışık İlişkiler filminin de Netflix kataloğundan çıkarılmasına oy çokluğuyla karar verildi. Dedi.

Konuşanlar

Konuşanlar programı yasaklandı mı?

Konuşanlar programı yasaklandı mı? Sorusu programın hayranları tarafından sıklıkla sorulmaktadır. Konuşanlar programı elbette yasaklanmadı. Sadece RTÜK’ün inceleme başlattığı 44. Bölüm Exxen platformundan ve katalogdan kaldırıldı. Yani Konuşanlar programını yine Exxen platformuna üye olarak istediğiniz gibi izleyebilirsiniz.

Konuşanlar kaç bölüm?

Konuşanlar kaç bölüm? programı yeni izleyecek kişiler tarafından sorulmaktadır. Şuanda Exxen platformunda Konuşanlar programının 45 bölümü olduğunu görüyoruz. Her Cuma akşamı yayınlanan Konuşanlar programının yeni bölümleri elbette gelecek. 44. bölümün yayından kalkmasının ardından programda 44 bölüm bulunacaktır. Siz de Exxen platformuna üye olarak istediğiniz programı izleyebilirsiniz.