Roblox, 200 Milyon Aylık Kullanıcı ile XRP Kullanımını Onayladı

Roblox, 200 milyondan fazla aylık aktif kullanıcıya sahip çevrim içi oyun platformu, XRP'yi kabul ederek ödeme seçenekleri arasına ekledi. Bu yeni özellikle oyuncular, Roblox içindeki işlemleri yöneten Xsolla ve BitPay aracılığıyla XRP ile ödeme yapabilecekler.

Roblox, 200 Milyon Aylık Kullanıcı ile XRP Kullanımını Onayladı

Çevrim içi oyun platformu Roblox, ödeme seçenekleri arasına XRP'yi de ekleyerek kripto para kullanımını genişletiyor. Roblox, aylık 200 milyon aktif kullanıcıya sahip bir oyun platformu olarak dikkat çekiyor ve bu yeni adım, XRP'nin daha fazla kullanıcıya ulaşmasını sağlayacak.

Roblox, XRP Ödemelerde Yer Alacak

Roblox, artık oyun içi satın almalar için XRP'yi kabul ediyor. Platformun aktif kullanıcılarının büyük bir kısmını 13 yaş civarındaki oyuncular oluşturuyor ve bu oyuncular artık XRP ile ödemelerini yapabilecekler. Ödemeler, Roblox'un ödeme sağlayıcısı olan Xsolla tarafından işleme konulacak. Ayrıca, kripto ödeme sağlayıcısı BitPay, cüzdanlar arası işlemlerin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacak.

XRP ve ROBLOX ortak oldu

Xsolla ve BitPay İş Birliği

Xsolla, 2014 yılından beri BitPay ile iş birliği yaparak kripto ödemeleri geliştirmeye devam ediyor. Bu iş birliği, özellikle 2022 yılından itibaren daha fazla kripto ödeme seçeneği sunma yolunda atılan adımların bir parçasıdır. Ayrıca, Xsolla, NFT ödemeleri için Web3 platformu TradeZing ile de anlaşma yaparak kripto dünyasındaki büyümeye katkı sağlamıştır.

XRP'nin Yükselişi Devam Eder Mi?

Ripple'ın ihraç ettiği XRP, özellikle mahkeme kararları sonrasında platformlar için tercih edilen bir kripto para haline gelmiştir. Birçok borsa, 2021'in başlarında XRP'yi listeden çıkarsa da, daha sonra bu kripto parayı yeniden listelemeye başlamıştır.

Roblox'un XRP'yi ödeme seçenekleri arasına eklemesi, kripto paranın daha fazla kullanıcının günlük yaşamına entegre olmasına katkı sağlayacak gibi görünüyor. Bu adım, kripto para dünyasının büyümesine ve benimsenmesine yönelik bir örnek teşkil ediyor.

Daha fazla kripto para ve finans haberleri için bizi takip etmeye devam edin.

XRPUSDT:BNN Ripple TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.525
En yüksek 0.5502
En düşük 0.5173
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler