Render Token (RNDR): RNDR Coin'de Yükseliş Yakın!

Render Token (RNDR), son günlerde en önemli 100 altcoin arasında yine en iyi performans gösterenler arasında yer aldı.

Render Token (RNDR): RNDR Coin'de Yükseliş Yakın!

 Render Token'ın (RNDR) 1,30 ABD dolarına geri dönmesine neden olan fiyat konsolidasyonunun ardından, RNDR fiyatı yakın zamanda yüzde 35 oranında toparlanarak şu anda 1,74 ABD dolarına ulaştı.

Render Token, yüzde 3'lük fiyat artışıyla son 24 işlem saatinde ilk 100 altcoin arasında en çok fiyat kazananlardan biri oldu. Haftalık bir karşılaştırmada bile RNDR fiyatı yüzde 15 ile en büyük 100 kripto para birimi arasında en iyi performans gösterenlerden biri. Rendering ağı, 2023 yazında Apple ekosistemine entegrasyonun yanı sıra, sağlanan GPU performansıyla gelecekte yapay zeka (AI) alanında renderleme ve AI eğitimleri için de giderek daha fazla kullanılabilir.

RNDR fiyatı mevcut direnç alanının üzerine çıkmayı başarırsa, 2,21 dolara doğru daha fazla fiyat potansiyeli etkinleştirilecek. Bu bölge 2023'te her zaman oldukça alakalıydı. Dersin ilk denemede başarısız olma ihtimali yüksektir.RNDR Coin güncel yorum

Alıcı tarafı Render Token'ı bu güçlü direncin üzerinde sürdürülebilir bir şekilde istikrara kavuşturmayı başarırsa, orta vadeli fiyat hedefi olan 2,67 dolar yatırımcıların odak noktası haline gelecektir. Ancak bu aralık sürdürülebilir bir şekilde kırılabilirse, 3,21 dolarlık genel hedef aralığına daha sonra bir artış mümkün olacaktır. Bu bölge en son Nisan 2022'de güçlü bir direnç seviyesi olarak hareket etmişti. Bununla birlikte, RNDR fiyatının mevcut dirençte güneye dönmesi ve ardından 1,47 ABD doları seviyesindeki ara düşük seviyeyi geçmesi durumunda, 1,38 ABD doları seviyesindeki son düşük seviyenin yeni bir tutarlılık testi beklenebilir.

Alıcı tarafın bu önemli desteği karşılaması zorunludur. Aksi takdirde Mart 2023'teki en düşük seviye olan 0,90 dolara geri dönme riski var.

Etiketler