Piyasaya döviz ayarı geldi! Demir fiyatları düştü

Döviz kurlarında yaşanan dalgalar kendini stabilleşmeye bıraktığından dolayı piyasaya döviz ayarı geldi! Döviz kurlarının bir anda yükselmesiyle beraber hemen her ürüne zam gelmişti. Zam gelen ürünlerin başında da inşaat demiri yer alıyordu. Piyasaya döviz ayarı geldi! Demir fiyatları düştü

Piyasaya döviz ayarı geldi! Demir fiyatları düştü

Döviz kurlarında yaşanan dalgalar kendini stabilleşmeye bıraktığından dolayı piyasaya döviz ayarı geldi! Döviz kurlarının bir anda yükselmesiyle beraber hemen her ürüne zam gelmişti. Zam gelen ürünlerin başında da inşaat demiri yer alıyordu. İnşaat demiri güncel fiyatları yaşanan son dalgalanmadan sonra bir tık da olsa düştü.

Özellikle inşaat sektöründe çalışma gösteren kişiler tarafından inşaat demiri fiyatları günlük olarak araştırılmaktadır. Dolar kurunda meydana gelen yükselişler de demir fiyatlarının yükselmesine sebep olurken şuanda küresel piyasalarda döviz bazlı demir fiyatları düşmeye başladı. Peki, inşaat demir fiyatı ne kadar?

İnşaat demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları

Küresel piyasada inşaat demir fiyatları yatay seyirde devam ederken tüm olumlu gelişmelere rağmen elbette güvensizlik devam ediyor. Demir tüccarları alıcılara hala Türk lirası cinsinden fiyat vermemeye ısrar ettiklerinden dolayı güvensizlik devam ediyor. İnşaat demiri fiyatlarının güncel listesi merak edilen konuların başında yer alıyor. İşte, güncel demir fiyatları listesi:

  • Ankara’da inşaat demiri fiyatı kalın demir 9500 TL iken, ince demir 9700 TL,
  • İstanbul’da inşaat demiri fiyatı kalın demir 9530 TL iken ince demir 9730 TL,
  • İzmir’de inşaat demiri fiyatı kalın demir 9250 TL iken ince demir 9450 TL,
  • Samsun’da inşaat demiri fiyatı kalın demir 9600 TL iken ince demir 9720 TL,
  • Tekirdağ’da inşaat demiri fiyatı kalın demir 9600 TL iken ince demir 9800 TL’den satılmaktadır.