Pi Network Borsaya Girdi Mi? | Son Durum Ne?

Günümüzde Pi Network borsaya girdi mi? Pi Network güvenilir mi? ve Pi Coin ne zaman borsaya girecek? Gibi pek çok sorunun yöneltildiğini bilmekteyiz. Mining işlemi devam eden Pi Network borsaya girdi mi? ya da Pi Coin hangi borsada işlem görüyor gibi pek çok sorunun sorulduğunu görmekteyiz.

Pi Network Borsaya Girdi Mi? | Son Durum Ne?

Pi Network son dönemlerin en çok talep gören coinleri arasında yer almaktadır ve yüz binlerce kişi tarafından kazım işlemine devam edilmektedir.

Pi Coin ya da Pi Network son dönemlerin en çok borsada görülmek istenilen coini olduğunu söylesek sanırım yanılmış olmayız. Pi Network uzun süredir pek çok kişinin takibinde yer alan ve borsaya çıkış anı beklenilen bir coin olma yolunda ilerlemektedir. Henüz borsa işlemlerine dahil edilmeyen Pi Network pek çok kişinin de tereddüt ettiği konular arasında yer almaktadır. Peki, Pi Network ne zaman değer kazanacak? Pi Network ne zaman borsaya girecek? Gelin, hep birlikte bu soruların cevaplarına bakalım.

Pi Network Borsaya Girdi Mi? | Pi Network Artacak Mı?

Pi Network Borsaya Girdi Mi? Birçok kişi tarafından bu cevabın oldukça çok merak edildiğini bilmekteyiz. Pi Network ya da Pi Coin sanırım bu isimleri son zamanlarda çeşitli platformlardan duymayanınız yoktur. Yeni nesil bir dijital para birimi olan Pi Coin aynı zamanda dünyada en çok kullanılan platform olayı hedeflemektedir.

Stanford Üniversitesinde 3 girişimci tarafından üretilen Pi Coin’i diğer dijital paralardan ayıran pek çok özellik yer almaktadır. Pi Network ile ilgili hangi borsada yer aldığı ve ne zaman çıkacağı hakkındaki bilgileri başlıklar halinde paylaşacağız.

PiCoin / Pi Network Nedir? Sorusuna ilişkin olarak detaylı bilgiye hemen alt tarafta yer alan haber bağlantısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Pi Network / PiCoin Referans Kodu Nedir?

Pi Network / PiCoin referans kodu kişilerin kazım yapması adına oldukça önem arz eden bir konudur. Bundan dolayıdır ki, pek çok internet platformu aracılığı ile karşılıklı olarak referans kodu verilmektedir. Özellikle yorum kısımlarında göze çarpan referans kodunda amaç daha fazla kazım sağlama işlemi gerçekleştirmektir.

3 kere kazım işlemini tamamlayan kullanıcılar katkıcı rolüne yükselerek kendisine ait bir güvenlik çemberi oluşturmakta ayrıca güvenlik çemberine en fazla 5 kişiyi davet edebilmektedir.

Pi Network Telefon Doğrulaması Nasıl Yapılır?

Pi Network telefon doğrulaması yapmak için kayıt olduktan sonra kayıtta girmiş olduğunu telefon numarasına 4 haneli bir kod gönderilmektedir. Uygulama tarafından gelen bu kodu yine uygulamanın vermiş olduğu telefon numarasına göndermeniz gerekmektedir. Bu işlemi tamamladıktan sonra Pi Network’e geri dönerek “I Have Sent The Text” butonuna tıklamalısınız. Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra telefon doğrulama işlemini başarıyla gerçekleştirmiş olacaksınız.

Pi Network / PiCoin Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım?

Pi Network / PiCoin şifremi unuttum diyenlerin aynı zamanda ne yapmalıyım sorusu ile birlikte cevabını aradığını söyleyebiliriz.  Pi Network telefon doğrulaması yaptıktan sonra şifrenizi yenileyebilmeniz oldukça kolaydır. Bunu adım adım sizlere açıklayalım.

-Pi Uygulamasını Açın

-Giriş Kısmının hemen altında yer alan “şifremi unuttum” kısmını tıklayın

-Bu kısım İngilizce olarak “Password Fogetten” olarak da yer almaktadır.

-Daha sonrasında “Hesabı Kurtar” (Recover Account) butonuna tıklayın

-Ülke Kodu +84 olan telefon numarasını yazın

-Çıkan ekranda “Manuel Talimatlar”  (Manuel  İnstructions) seçeneğine tıklayın

-Son olarak “Metni Gönderdim”(I Have Sent The Text) butonuna tıklayın

Eğer tüm bu işlemleri başarılı bir şekilde tamamlayabilirseniz, karşınıza şifre sıfırlama ekranı gelecektir. Burada oluşturacağınız şifrenin en az 8 karakter, büyüklü küçüklü ve rakamlardan oluşuyor olması gerekmektedir.

Pi Network Güvenilir Mi?

Pi Network, nakit paraya en yakın olan sanal para birimi olarak gösterilmekte ve güven vermektedir. Ancak piyasalara henüz giriş yapmayan ve işlem görmeyen bu sanal para birimi üzerinde yine de birçok kişi tereddüt yaşamaktadır. Ancak borsada işlem görmesi ile birlikte güven verip vermeyeceği görülebilecektir.

Pi Network / Pi Coin Borsaya Girdi Mi? | Son Durum Ne?

Pi Network / Pi Coin Borsaya Girdi Mi? Pi Network henüz borsada işlem görmeye başlamamıştır. Pi Coin Ne Zaman Borsaya Girecek? Soruları 2022 yılında Pi Network teriminin oldukça sık araştırılması ile birlikte çokça merak edilmektedir.

Pi Coin borsaya girmemiş olsa da, pek çok borsa şirketi ve piyasası tarafından alt yapısının oluşturulmaya başlanıldığını söyleyebiliriz. Tünelin ucundaki ışığın görüldüğünü söylemek mümkündür.

Ayrıca borsa piyasaları tarafından Pi Coin’e şimdiden yer açıldığını ve dijital para dünyasında 2022 yılında Pi Coin’in piyasaya sürüleceği söylentiler arasındadır.

Pi Network Borsaya Girdi Mi? | Son Durum Ne? - Resim : 2

Pi Network / PiCoin Fiyat İstatistikleri Nedir?

PiCoin / Pi Network Fiyat İstatistikleri bakıldığında PiCoin bugünkü fiyatı 0.114792 TL’dir. Pi Network ile ilgili olarak diğer fiyat istatistiklerini sizlere sunalım.

Ayrıca bu konuda 1 Pi Coin Kaç Dolar? ve 1 Pi Coin Kaç TL? gibi pek çok sorunun sorulduğunu görmekteyiz.

  • PiCoin Değeri: ₺0.1162
  • Fiyat Değişimi 24h: Veri Yok
  • 24s En Düşük / 24s En Yüksek: Veri Yok
  • İşlem Hacmi 24h: Veri Yok
  • Hacim / Piyasa Değeri: Veri Yok
  • Piyasa Hakimiyeti: Veri Yok
  • Piyasa Sıralaması: Veri Yok

Pi Network / PiCoin Piyasa Değeri Nedir?

  • Piyasa Değeri: Veri Yok
  • Tamamen Seyreltilmiş Piyasa Değeri: Veri Yok

Yukarıda paylaşmış olduğumuz PiCoin / Pi Network verileri henüz şekillenmemiş olsa da, borsalar üzerine birçok yerde işlemleri için hazır hale getirilmeye çalışıldığını söyleyebiliriz.

Pi Network Kazımı Ne Zaman Bitecek?

Pi Network Kazımı Ne Zaman Bitecek?  Pi Network ile ilgili kazı çalışmaları devam etmektedir. Kullanıcılar Pi Network sistemine girdikten sonra 3 kere 24 saatlik kazım işlemini tamamlamalıdırlar.

3 kere kazım işlemini tamamlayan kullanıcılar katkıcı rolüne yükselerek kendisine ait bir güvenlik çemberi oluşturabilmektedir. Güvenlik çemberine de sizler kişi davet edebilmektesiniz. Ancak güvenlik çemberine davet ettiğini kişi sayısı 5’i geçmemektedir.

Pi Network Ne Zaman Değer Kazanacak?

Pi Network Ne Zaman Değer Kazanacak? Sorusuna şuanda henüz yanıt vermek mümkün değildir. Ancak birçok borsa piyasasında Pi Coin üzerine yer açıldığını görebilmek mümkündür.

Pi Network’ün kazım çalışmalarını tamamlayarak 2022 yılında piyasada yer alacağı söylenenler arasındadır.

Pi Network / PiCoin Borsaya Girince Ne Olacak?

Pi Network / PiCoin borsaya girince pek çok kullanıcı borsa üzerinden işlem yapabilecektir. Borsaya girmesi ile birlikte değeri, değişimi, işlem hacmi ve piyasa sıralaması gibi pek çok etken Pi Coin içinde meydana gelecektir.

İşte burada Pi Coin’in piyasaya girmesi ile birlikte, 1 Pi Coin  Kaç Dolar ve 1 Pi Coin Kaç TL gibi soruların yanıtları verilebilecektir.

2022 de Pi Coin Değeri Ne Olacak?

Bir kez daha tekrar etmek gerekirse, Pi Coin para birimi henüz piyasaya girmediğinden dolayı bir değer tahmininde bulunamıyoruz. Yani Pi Coin üzerinde teknik analiz ya da temel analiz yapmak mümkün değildir. Pi Coin piyasaya girdikten sonra sizlere teknik analize ilişkin olarak bilgileri ileterek grafiğini paylaşacağımızı belirtelim. 

Yorumlar