Pi Coin Ne Zaman Listeye Girecek? Pi Coin Kaç TL’den İşlem Görecek?

Standford Üniversitesinde 3 girişimcinin yarattığı Pi Coin ne zaman piyasaya girecek? Pi Coin Kaç TL’den işlem görecek?

Pi Coin Ne Zaman Listeye Girecek? Pi Coin Kaç TL’den İşlem Görecek?

Pi Coin ne zaman borsaya gireceği sorusunun cevabı araştırılan konular arasında yer almayı başardı. Diğer kripto paralardan farklı olarak piyasaya çıkacak olan Pi Coin, kripto para yatırımcılarının radarına takıldı. Standford Üniversitesinde 3 girişimcinin yarattığı Pi Coin ne zaman piyasaya girecek? Pi Coin Kaç TL’den işlem görecek?

Pi Coin ne zaman piyasaya girecek? Pi Coin Ne Zaman Listeye Girecek? Pi Coin Kaç TL’den İşlem görecek? Sorularının cevapları araştırılmaktadır. Pi Coin için gelecek yeni açıklamalar yakından takip edilmektedir. İşte, konuyla ilgili tahminler…

Pi Coin Ne Zaman Listeye Girecek?

Pi Coin’in çıkış tarihiyle ilgili net bir tarih bulunmamaktadır. Fakat kripto paranın kısa süre içerisinde borsa piyasasına gireceği beklenmektedir.

Pi Coin Ne Zaman Listeye Girecek? Pi Coin Kaç TL’den İşlem Görecek? - Resim : 1

Pi Coin adı son zamanlarda farklı platformlarda bulunmaktadır. Yeni bir kripto para birimi olan bu birim dünya genelinde en çok kullanılan platform olmayı hedeflemektedir. Diğer kripto paralar arasında dijital parayla hizmet veren bir Pazar oluşturmak isteyen Pi Coin’in hedefleri çok yüksek. Piyasa genelinde işlem gören kripto paralar kazım işlemlerini grafik kartları üzerine yap. Bu da çok yüksek seviyede elektrik harcamasına sebebiyet verir. Pi Network ağına giren kişiler internet ve elektrik olmaksızın kazım yapabileceklerdir. Pi Network her 1 günlük periyotta kazandıracak bir koin olarak piyasaya girecek. 24 saatte beklediğiniz takdirde katılımcı artık katkıcı rolüne ulaşacak ve kendi güvenlik çemberini oluşturarak gelir elde edebilecektir.

Pi Coin Kaç TL'den İşlem Görecek?

Pi Coin henüz piyasaya çıkmadığından dolayı ne kadar olacağıyla ilgili bir görüş bulunmamaktadır. Fakat kısa süre içerisinde Pi Coin'in yüksek meblağlara çıkacağı ve diğer balina koinlerle baş edeceği düşünülmektedir. Geleceğin koini olarak nitelendirilen Pi Coin Kaç TL'den İşlem Görecek? sorusunun cevabını henüz bilinmemektedir. Düşük meblağla piyasaya girip kısa süre içerisinde yüksek meblağa çıkması beklenen Pi Coine yapılan yatırımlarla değerini katlayacağı düşünülmektedir. Konuyla alakalı yeni gelişmeler olduğu takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Birborsa.com olarak bizi takipte kalarak siz de hem koinlerle alakalı hem de güncel haberlerle alakalı bilgi sahibi olabilirsiniz.