Paypal kurucusundan Bitcoin düşmanları yorumu!

Paypal'ın kurucusu olarak tanınan ve yatırım dünyasına yönelik yaptığı yorumlarla gündeme gelen Peter Thiel, katıldığı konferans buluşmalarında Bitcoin'e dikkat çekti. Bitcoin hakkında övgülerde bulunan Thiel, Bitcoin'in düşmanlarının olduğunu vurguladı! İşte o sözler...

Paypal kurucusundan Bitcoin düşmanları yorumu!

Miami’de devam eden ve dünyanın en büyük Bitcoin organizasyonu olarak gösterilen 2022 Bitcoin Konferansları'nda Paypal'ın kurucusu olan Peter Thiel önemli açıklamalara imza attı!

Geçtiğimiz aylarda Bitcoin'e yatırım yapmakta geç kaldığını söyleyerek adeta kendisine sitem eden Paypal kurucusu Peter Thiel, Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bitcoin hakkında övgü dolu sözler sarf eden ve Bitcoin'in önemine dikkat çeken Peter Thiel, Bitcoin'in gelişimin engelleyen çeşitli düşmanların olduğunu vurguladı.

"Bitcoin düşmanlarını tek tek bulacağız!"

Bitcoin'in asla devletler tarafından kontrol altına alınamayacağının altını çizen Peter Thiel, Bitcoin pazarının zamanla daha da büyük bir konuma ulaşacağını söyledi. Özellikle BTC cephesine karşı düşmanların olduğunu söylemesi büyük bir yankı uyandırırken, konu hakkında Peter Thiel, "Onları ifşa etmeye çalışacağız, bir numaralı düşman Omahalı sosyopatik büyükbaba. Listede bilinen çok isim var, onları bulacağız" dedi.

Paypal kurucusunun dem vurduğu listede Warren Buffet, JP Morgan CEO’su Jamie Dimon ve BlackRock CEO’su Larry Fink gibi isimlerin yer aldığı konuşuldu. Listesindeki ünlü ve tanınmış işadamları ve CEO’ların yeni nesil dünyanın kabullenmek istediği kripto para birimine önyargılarının olduğunu söyleyen Thiel, tek tek nereyese tüm isimlere yönelik atıflarda bulundu. Son olarak Thiel, Bitcoin'in ileri görüşlü bir kripto para birimi olduğunu belirtti.