Terra'dan 100 milyon dolarlık AVAX hamlesi!

Terra'nın arkasındaki güç olarak bilinen kuruluş Luna Foundation Guard (LFG), yaptığı açıklamayla 100 milyon dolarlık AVAX satın alındığını duyurdu. Luna Foundation Guard (LFG)'nin AVAX yatırımının arkasında ne var?

Terra'dan 100 milyon dolarlık AVAX hamlesi!

Terra blok zincirinin destekçisi ve arkasındaki en büyük güç olarak bilinen Luna Foundation Guard (LFG), yaptığı resmi açıklamayla 100 milyon dolar değerinde AVAX satın alındığını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından Terra'nın neden böyle bir hamle yaptığı ise analistler tarafından farklı farklı değerlendirildi.

Analistlerin ve çeşitli araştırmacıların gözlemlerinin ardından Terra'nın 100 milyon dolarlık AVAX hamlesinin, UST adlı stablecoin'in istikrarlı bir grafik göstermesi için yapıldığı tahmin ediliyor. Terra blok zincirine ait olan LUNA, Luna Foundation Guard (LFG)'nin büyük bir Bitcoin rezervi için çalışmalara başlamasının ardından harekete geçti. Planlanmış bir proje kapsamı adı altında başlayan Bitcoin alımları, adından sıkça bahsettiğimiz kripto için yükselişe olanak tanıyarak, hedeflerin bir nebze olsun başarıyla tamamlanmasını sağladı.

AVAX cephesinde artış gözlemlendi!

Son elde edilen bilgilere göre çeşitli kaynaklar Luna Foundation Guard (LFG)'nin 1,56 milyar dolarlık Bitcoin rezervi olduğunu belirtti. Terra'nın AVAX hamlesi ise AVAX cephesinde ufak da olsa küçük bir artışa neden oldu. AVAX, an itibariyle 88,48 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor.