Strike'tan ses getirecek Bitcoin çalışması!

Miami'de devam eden 2022 Bitcoin Konferansları gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Strike cephesinden gelen açıklamalar büyük bir heyecan yarattı. İşte o hamle...

Strike'tan ses getirecek Bitcoin çalışması!

Miami'de aktif olarak devam eden ve takipçileri tarafından büyük bir ilgi toplayan 2022 Bitcoin Konferansları'ndan önemli haberler gelmeye devam ediyor! Geçtiğimiz günlerde gelen Bitcoin geleceği ve Fed beklentileri hakkında yapılan tahminlerden sonra bir başka yeni haber ile gündem değişti.

Son olarak e-ticaretin öncü isimlerinde Shopify ile entegrasyon yapıldığını açıklayan Strike, bir başka müjdeyle daha da büyük bir heyecan yarattı. Strike tarafından yapılan açıklamada yapılan entegrasyonun Bitcoin ile ödeme yapılabilmek için gerçekleştiğini duyurdu. Atılan yeni adımların ardından açıklamalarda bulunan Strike’ın kurucusu ve CEO’su Jack Mallers, “Tüccarlara Bitcoin teknolojisini kullanarak ABD dolarını kabul etmenin daha ucuz ve daha hızlı bir yolunu sağlamak için Shopify ile ortak olmaktan gurur duyuyoruz. Lightning Network, maliyetleri düşüren, hızı artıran, yeniliği teşvik eden, finansal katılımı iyileştiren ve tüketicilere ve tüccarlara seçim gücü getiren küresel bir ödeme ağıdır" ifadelerini kullandı.

Sırada McDonald's, Walmart gibi devler var!

Duyurulan hamlenin ardından yapılacak entegrasyonun aslında görünenden daha önemli olduğuna dikkat çeken Mallers, gelecekte McDonald's, Walmart gibi devlerin de bu programa dahil olabileceğini belirtti.

Strike cephesinden gelen açıklamalarda yapılan entegrasyonun Bitcoin'in anında dolara çevrilmesi için Katman-2 çözümü Lightning Network’ten yararlanılacağı da ayrıca yer aldı.