18 – 70 yaş arasında olanlara ücretsiz internet verilecek!

Akbank ve Vodafone arasında yapılan iş birliği sayesinde vatandaşlar ücretsiz internet alabilecek. Yapılan açıklamaya göre 18 ile 70 yaş aralığında olan vatandaşlar üç ay süreyle ücretsiz bir şekilde internet almaya hak kazanıyor.

18 – 70 yaş arasında olanlara ücretsiz internet verilecek!

Gençler tarafından sıklıkla başvurulan kampanya aynı zamanda masraf olarak da vatandaşlara yardımcı oluyor. Her ay 10 GB ücretsiz internet sağlayacak olan Vodafone bu alanda Akbank müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Toplamda 30 GB bedava internet alabileceğiniz kampanya kapsamında üç ay boyunca ücretsiz internet alma hakkınız bulunuyor.

İlk kez Akbank müşterisi olanlara internet hediye

Kampanyaya katılmak için ilk kez Akbank müşterisi olunması gerekiyor. Akbank üyeliğini başlatmış olan kişiler aynı zamanda Vodafone üyesi de olmalıdır. Vodafone üzerinden kampanyaya katılım sağlanması mümkün olmaktadır. İlk kez Akbank üyesi olacak olan Vodafone hat sahipleri böylece üç ay boyunca ücretsiz internet kampanyasından yararlanabilecek.


Şimdiden binlerce kişinin katıldığı kampanya ile ilgili herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadığı bilgisi bulunuyor. Kampanya kapsamında hem Akbank hem de Vodafone üye sayısının arttırılması planlanırken kampanyanın son başvuru tarihi henüz bulunmuyor. Toplamda 30 GB’ta kadar ücretsiz internet sağlayacak olan Vodafone, bu alanda birçok kişi tarafından beğeniliyor.

18 – 70 yaş arasında olanlara ücretsiz internet verilecek!
Akbank müşterisi olan kişilerin ayrıca bir kredi kartı alması şartı bulunmuyor. Yalnızca birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebileceğiniz başvuru süreci sonunda sizlerde ücretsiz internet kampanyasından yararlanabilirsiniz. Her ay 10 GB olacak şekilde dağıtılacak olan internetin 3 ay süreyle verileceği belirtildi. Binlerce kişinin katıldığı kampanyaya ilişkin ayrıca bir şartın bulunmadığı da açıklandı.

Üç ay boyunca ücretsiz internet

Ücretsiz internet arayışında olan kişileri yakında ilgilendiren bu haber aynı zamanda vatandaşları birçok masraftan kurtarmış olacak. Mobil veri fiyatlarının arttığı bu dönemde ücretsiz 30 GB veri alınması müşterilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Özellikle gençler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan kampanya için 18 yaş üstü herkesin başvuru yapmasına olanak sağlanıyor.


Kampanya süresince Vodafone’dan ayrılmamak gerekiyor. Herhangi bir üyelik iptali yapılması durumunda kampanyanın sona ereceği de belirtildi. Bu nedenle kampanya süresince hem Vodafone’lu hem de Akbank’lı olmaya devam edilmesi gerekmektedir. Ayrıca bir şartın olmadığı kampanya sayesinde ücretsiz internet almaya hak kazanabilirsiniz. Yapılan iş birliği çerçevesinde hem Akbank’ın kampanyalarından yararlanabilir hem de internet alabilirsiniz.
İnternet arayışında olan kişilerin tercihi olan kampanyanın başvurular Akbank üzerinden yapılıyor. Akbank’ta üyelik oluşturan Vodafone hat sahipleri kampanyalar kısmından gerekli bilgileri doldurarak başvuru yapabiliyor. Anlık onaylanan başvurular ile 3 ay geçerli 30 GB internet almanız mümkün hale gelmektedir. Binlerce genç tarafından kullanılan kampanya için herhangi bir sınırlama da söz konusu değildir.

Alış 59.85
Satış 59.9
Değişim -2.65%
Son Değer 59.85
En yüksek 63.3
En düşük 59.8
Haftalık Değişim -4.2399%
Aylık Değişim 27.9392%
Yıllık Değişim 71.0112%
Etiketler