Özgür Demirtaş’tan asgari ücret açıklaması: Asgari ücret yükselecek ama alım gücü düşecek!

Yeni yılın gelmesine kısa bir süre kala asgari ücret ile ilgili araştırmalar yapılmaya devam ediliyor. Konuyla ilgili Özgür Demirtaş’tan asgari ücret açıklaması geldi.

Özgür Demirtaş’tan asgari ücret açıklaması: Asgari ücret yükselecek ama alım gücü düşecek!

Yeni yıla kısa bir süre kala farklı farklı isimlerden asgari ücret tahminleri gelmeye başladı. Edinilen son bilgilere göre genelde yaptığı yorumlarla gündeme gelen Özgür Demirtaş bu kez de asgari ücret yorumu yaptı. Kritik asgari ücret açıklaması herkesi hayrete düşürmeye yetti.

Vatandaşın alım gücü düşecek!

Genelde hükümete yaptığı eleştirilerle gündeme gelen Özgür Demirtaş bu kez de asgari ücretle ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla karşımıza çıktı. Genelde yaptığı açıklamaları tutan Özgür Demirtaş’ın söylediği sözler gündeme bomba gibi düştü. Enflasyon ve faiz oranlarına dikkatleri çeken Özgür Demirtaş’ın yaptığı açıklama sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı. Twitter’i aktif bir şekilde kullanan ve asgari ücretle ilgili son tahminini yapan Özgür Demirtaş, yüksek enflasyon ve faize de dikkat çekti. Özgür Demirtaş sözlerinde:

“Bu defa yine üçüncü kez söylediklerimin aynıcı olacak. Asgari ücret artacak ama alım gücü yine düşecek…” dedi.

Özgür Demirtaş’tan asgari ücret açıklaması: Asgari ücret yükselecek ama alım gücü düşecek! - Resim : 1

Özgür Demirtaş’ın bu sözleri sosyal medya gündemine bomba gibi düşse de herhangi bir rakam tahmini yapılmadı. Asgari ücretin ne kadar olacağıyla ilgili yeni açıklamalar geldiği takdirde siz değerli okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.