Oğuzhan Koç’tan Dostlarına “Vefasız” Hamle!

Geçtiğimiz günlerde başarılı oyuncu Demet Özdemir ve oyuncu, müzisyen ve komedi programı sunucusu Oğuzhan Koç’un düğün merasimleri magazin gündemine damga vurmuştu.

Oğuzhan Koç’tan Dostlarına “Vefasız” Hamle!

Geçtiğimiz günlerde başarılı oyuncu Demet Özdemir ve oyuncu, müzisyen ve komedi programı sunucusu Oğuzhan Koç’un düğün merasimleri magazin gündemine damga vurmuştu.

Oğuzhan Koç’tan Dostlarına “Vefasız” Hamle! - Resim : 1

Sarıyer’de bir otelde gerçekleştirilen ve 600 davetlinin yer aldığı milyonluk düğün merasimi sonrasında Oğuzhan Koç’un 17 bin 600 TL’lik ayakkabısı, Demet Özdemir’in alışılmışın dışında dizayn edilen tasarım gelinliği, başarılı modacılar tarafından tasarlanan 3 farklı gelinlik tercih etmesi gibi dikkat çeken detaylara bir yenisi daha eklendi.

Başarılı oyuncu Demet Özdemir ile dünya evine giren Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan tanıdığımız sonrasında müzik sektöründe de başarıyı yakalayan Oğuzhan Koç’un nikah merasimlerinde, nikah şahitliğini bir zamanlar TV8 ekranlarında yayınlanan “3 Adam” programını birlikte sunduğu ve yakın arkadaşları olan Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak yerine Acun Ilıcalı’ya vermesi sosyal medyada büyük tepki uyandırdı.

NİKAH ŞAHİTLERİ KİMLERDİ?

Oğuzhan Koç’tan Dostlarına “Vefasız” Hamle! - Resim : 2

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in nikah şahitliğini Demet Özdemir’in sıklıkla projelerinde yer aldığı Gold Film’in sahibi Faruk Turgut ve Exxen platformunun, TV8 televizyon kanalı ve Hull City AFC futbol takımının sahibi Acun Ilıcalı yaptı.

OĞUZHAN KOÇ ESER YENENLER’İN VE İBRAHİM BÜYÜKAK’IN NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ YAPMIŞTI

Oğuzhan Koç’tan Dostlarına “Vefasız” Hamle! - Resim : 3

Yine Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan tanıdığımız ve kariyerinde başarıyı yakalamış olan oyuncu, sunucu Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler çifti nikah merasimlerinde nikah şahitliğine Oğuzhan Koç’u layık görmüşlerdi

Oğuzhan Koç, yine aynı şekilde üçlü grubun içinde yer alan Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan tanıdığımız, oyunculuk kariyerinde başarılı işlere imza atan İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Beşer’in nikah merasimlerinde nikah şahidi olarak yer almıştı.

İki çiftinde nikahına şahitlik eden Oğuzhan Koç’un kendi nikah merasiminde nikah şahitliğinde yakın arkadaşlarına yer vermeyip, Acun Ilıcalı’ya yer vermesi hem magazin gündeminde hem de sosyal medya da yoğun tepki topladı.

YAKIN ARKADAŞLARA NE OLDU?

Oğuzhan Koç’tan Dostlarına “Vefasız” Hamle! - Resim : 4

Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan sonra birlikteliklerini TV8’de yayınlanan sunuculuğunu birlikte üstlendikleri “3 Adam”  programıyla sürdüren Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç üçlüsü arasında neler yaşandığı ise Oğuzhan Koç’tan gelecek açıklama sonrasında neticeye kavuşacak...