Kalçasını kaldıran elbisesi tamı tamına 127 bin TL!

Başarılı film yıldızları arasında yer alan Mia Khalifa sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kalçasını kaldıran elbisesi tamı tamına 127 bin TL!

Eski film yıldızlarından olan Mia Khalifa’nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım dikkatleri çekti.

Mia Khalifa zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla ön plana çıkmaktadır. Özellikle paylaşım yaptığı tatil karelerinin ardından 27 milyon takipçisinden moda tavsiyesi almak isteyen güzel yıldızın giydiği kıyafetin fiyatı herkesi etkiledi. Eski film yıldızlarından olan Mia Khalifa sektörün verdiği tecrübeyle geniş hayran kitlesine ulaşmıştır.

Mia Khalifa yaptığı son paylaşımda sektörün sertliğinden söz edip emekliliğini istemişti. Film setlerini bıraktıktan hemen sonra sosyal medya üzerinde aktif olan Khalifa, sosyal medya hesabı üzerinden seksi pozlar paylaşıyor. En son yaptığı kalça kaldırıcı elbisesinin fiyatı hayranlarının dikkatini çekti.

Elbise tam 127 bin TL!

Mia Khalifa

Yetişkin film yıldızı tavandan yere kadar aynalarla çevrili olan soyunma odasında bir selfie yayınladı. Kalçasını gösteren elbisesiyle ön plana çıkan Khalifa, vücut hatlarını belirginleştiren elbisesi hakında konuştu. Hayranlarından moda tavsiyesi alan Khalifa, elbiseyi denediği gönderileri paylaşarak fiyatını da paylaştı. Paylaşılan siyah elbise hem seksi hem de kalça kaldırıcı özellikte olduğu için oyuncu tarafından beğenilse de takipçileri çok beğenmemiş gözüküyor.

Mia Khalifa

Takipçilerine anket yapan ve elbisenin 127 bin TL’ye satışını soran Khalifa, elbisenin bu kadar değerde olup olmadığını öğrenmek istedi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görsele yorum yapan bir takipçi tarafından Brezilya’da kalça kaldırma ameliyatı daha ucuzdur yorumu yapıldı.