O şirketin durumu kötü! Halka arz edilecek

O şirketin durumu kötü. Halka arz edileceği açıklanan şirketten siz de pay alabilirsiniz.

O şirketin durumu kötü! Halka arz edilecek

Alfa Solar Enerji, Deniz Yatırım Menkul Kıymetler liderliği kapsamında 9.200.000 tane payı halka arzı açıklandı. Şirketin halka arz edilmesinden sonra Yıldız Pazar’da işlem göreceği açıklandı. Alfa Solar Enerji çıkarılmış sermayesinin 40 milyon TL’den 46 milyon TL’ye çıkarılması sebebiyle 6.000.000 TL nominal değer payı ile ortak olduğu Alfa Kazan Enerji ve Çevre Yatırımlarıyla ilgili 3.200.000 nominal değerli payıyla bilindiğinden dolayı 9.200.000 adet payın halka arz edilmesi için SPK’ya başvuru yaptı.

Sabit Fiyat İle Talep Toplama ve En İyi Gayret Aracılığı yöntemiyle gerçekleştirilecek olan halka arz sayesinde şirketin hisseleri satılacak. Halka arzda tahsisat grubunda Yüksek Başvurulu Yatırımcı tahsisat grubunda bulunacak. Satışa sunulacak pay miktarı 9.200.000 olurken halka arz kodu ALFAS olmaktadır.

Alfa Solar Enerji neden halka arz edildi?

Alfa solar enerji halka arz

Alfa Solar Enerki halka arz edilmesinin en önemli sebebi sermaye artımı ve mevcut ortakların sahip olduğu payların satışı gerçekleştirilecek. Alfa Kazan’a ait olan 3.200.000 tane pay ve şirket tarafından ihraç edilecek 6.000.000 pay ile toplamda 9.200.000 adet pay halka arz edilecek. Şirket pay sahibi Alfa Kazan satışından herhangi bir gelir elde etmeyecek olup direk aktarılacaktır.

Alfa Solar Enerji nasıl bir şirket?

Alfa Solar Enerji, çalışma gösterirken yenilenebilir enerji kaynaklarından, güneş enerjisi sektöründe gerçek kalite anlayışı ve üretim tecrübesiyle Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesinde çalışma göstermektedir. 6000 metrekare ileri teknoloji ürünü robotik üretim hattı ve deneyimli teknik personeliyle yüksek verimli panelleriyle ilk yatırım maliyetinde, hızlı geri dönüşüm sağlayarak 25 yıl ürün garantisi sunmaktadır. Müşterilerimizin ürün ve hizmetlerimize olan beklentilerini dünya çapında istikrar ve güvenilirliği ile garanti vermektedir.