Maçkolik halka arz edilecek mi?

Maçkolik SPK’ya halka arz için başvuru yaptı.

Maçkolik halka arz edilecek mi?

Hedef Girişim tarafından yapılan açıklama sonucu Maçkolik, halka arz için Sermaye Piyasası Kuruluna başvuru yapacağı açıklandı. Kamuyu Aydınlatma Platformu yani kısaca bilinen adıyla KAP tarafından yapılan açıklama kapsamında Hedef Girişim 25 Ağustos 2021 tarihinde Sporttz Spor Yatırımları A.Ş sermayesinin %13,61’ine takebül eden piyasa genelinde 12 milyon 788 bin 100 TL bedelle iştirak edildi.

27 Ağustos 2021 tarihinde ise İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş tarafından PRE-IPO Girişim Sermayesi Yatırım Fonuna 8 milyon 602 bin 212 adet katkı payını 8 milyon 359 bin 999 TL bedelle satın aldığını duyurdu. 3 Eylül 2021 tarihinde ise Sporttz ve PRE’nin Maçkolik ve Sahadan’ı devralmasıyla ilgili açıklama yapılmıştı. Yapılan açıklama kapsamında da Maçkolik artık bu şirketlerin olmuştu.

Bugün yapılan açıklama kapsamında ise “Maçkolik İnternet Hizmetleri ve Ticaret A.Ş’nin 25 milyon TL sermeysinde PRE’nin maliki olduğu 8 milyon 500 bin TL nominal değerli 8 milyon 500 bin adet payın halka arzı için, Maçkolik tarafından Sermaye Piyasası Kuruluna başvurulduğu şirketimizce öğrenilmiştir. "denildi.

Maçkolik halka arz mı?

Maçkolik halka arz mı

Maçkolik henüz halka arz edilmedi. Sadece SPK’ya halka arz için başvuru yapıldığı öğrenildi. Başvuru sonucu henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili yeni açıklama geldiği takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.