Borsa İstanbul’da bu hisselere dikkat! 3-7 Ekim haftalık hisse önerileri

Yatırımcılar tarafından her hafta önerilen hisse önerileri merak edilmektedir. Borsa İstanbul’da bu hisselere dikkat!

Borsa İstanbul’da bu hisselere dikkat! 3-7 Ekim haftalık hisse önerileri

Borsa İstanbul’da son birkaç haftadır inişli çıkışlı grafikler devam ederken yatırımcılar tarafından hisse önerileri araştırılmaktadır. 3 ile 7 Ekim tarihleri arasında haftalık hisse önerileri belirlendi. İşte, haftalık hisse önerileri…

3-7 Ekim haftalık hisse önerileri

Son zamanlarda Türkiye genelinde borsa yatırımları daha çok araştırılmaya ve daha çok konuşulmaya başlandı. Borsa İstanbul son zamanlarda yüksek değer kazanarak rekor kırdığı süre kadar değer kaybı da yaşadı. Şimdilerde bir toparlanma sürecine giren Borsa İstanbul yatırımcısını uzun vadede çok üzmüyor. Düşmesine rağmen yatırımlarını borsada değerlendirmek isteyen kişiler Borsa İstanbul’u yakından takip etmektedir. 3-7 Ekim haftalık hisse önerileri açıklandı.

3-7 Ekim haftalık hisse önerileri

Ahlatcı Yatırım tarafından bir önce hafta önerilen hisse senetlerinin kazancı %1,36 olarak belirlendi. Bu kapsamda XU100 %3,10 oranında değer kaybederken kazandıran hisse senetleri arasında ALKIM, BIMAS ve HEKTS hedef fiyat aralığına ulaştı. En yüksek getiriler de %21,8 artış göstererek ALKIM olurken %21,4’lük artışla HEKTS hissesi de kazandırdı.

3 ile 7 Ekim haftası hisse önerileri arasında ise ALKIM, BIMAS, CCOLA, HEKTS, KORDS gibi hisse senetleri listeden çıkarılırken AKSA, CIMSA, ACILC, EGEEN ve KARSN öneriler arasına eklendi.