Halka arz oldu fiyatı uçtu: 10 milyon satıldı

Halka arz edilen şirketlere bir yenisi daha eklendi. Halka arz edilmesinin ardından fiyatı yükselince yüksek fiyattan olsa bile 10 milyon lot satıldı.

Halka arz oldu fiyatı uçtu: 10 milyon satıldı

Halka arz edilen şirket halka arz edildikten sonra 11TL’den, 21,42 TL’ye yükseldi. Hidropar Hareket Kontrol Teknolojileri şirketi halka arz edildi. Şirket halka arz edildikten sonra tavan fiyatta olsa bile 10.610.519 lot alıcıya ulaştı.

Hidropar Hareket Kontrol Teknolojileri bu haftayı tavan serisini bozmadan da tamamladı. Ana Pazar içerisinde 11 TL’den işlem gören hisse değeri hafta sonuna kadar 21,42 TL’ye ulaştı. Halka arz fiyatı üzerinden %94,72 oranında değer kazanarak haftayı tamamladı.

Toplam 10 milyon lot alıcıya ulaştı!

Halka arz oldu fiyatı uçtu: 10 milyon satıldı - Resim : 1

Haftayı tavan fiyatla tamamlayan HKTM payları gün sonunda toplam 10 milyondan fazla lot alıcılı olarak kapanışını yaptı. Bu denli neden rağbet gördüğü henüz açıklanmadı.

HKTM fiyatı kaç TL?

Halka arz oldu fiyatı uçtu: 10 milyon satıldı - Resim : 2

HKTM fiyatı son zamanlarda yeniden yüksek fiyattan işlem görmektedir. Bugün 33,42 TL’den işlem gören HKTM bugün aslında %4.95 oranında düşüş gösterse de son 1 aydır yukarı yönlü hareket etmektedir. Geçen yılın aynı oranına göre %176,20 oranında artış gösteren Hidropar Hareket Kontrol Teknolojileri gelir elde ettirmeye devam ediyor.